Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Do autoškol míří nové otázky o letních nešvarech. Zkuste, jestli v nich obstojíte

5 komentářů

Mikesus
@Michal Chmelař
Ja bych jeste dodal ze lhář obdivuje lháře. Rohypnol se tu už nesčetněkrát vykrucoval při prokazane lzi, stejně jako turek v tomto případě. Takze neni divu, ze to oslavuje, ze lež zvítězila.
Michal Chmelař
Nechápu, jak úvodní příspěvek do diskuse souvisí s článkem, ale možná je to tím, že článek nenabízí moc konkrétního obsahu.

Ale když už to tu visí, chce se mi říct - vrána k vráně, ubožák k ubožákovi, rohypnol k Turkovi 😄 . Jak Turek na začátku nestydatě lhal, to mi přijde fakt nedůstojné a ubohé, a proto mu ani tu nynější lítost nějak neumím věřit.

Obecně není správně, když za porušení dopravních či jiných předpisů nepřijde trest, a je jedno, o koho se jedná. Jen tak z profesní zvědavosti by mě zajímalo, proč úřad tu věc odložil, v tom článku na Echo24 se o důvodu nepíše.

Důvodů pro odložení může být hodně, např. že došlé oznámení neodůvodňuje zahájení řízení o přestupku, ale to je nepravděpodobné, když se k tomu Turek postupně prakticky přiznal.

Pak může jít taky o uplynutí promlčecí doby, nevím, kdy k té rychlé jízdě mělo dojít, až tak podrobně jsem tu kauzu nesledoval.

Důvodem k odložení věci ale může být taky imunita podezřelého z přestupku. Turek se mohl odvolat na imunitu poslance Evropského parlamentu. Samozřejmě to nevím, je to jen domněnka, ale u Turka by mě to tak nějak ani nepřekvapilo ...
Tonito Debelito
@rohYpnol
hele kamo tureckej grand prix a ty mu delas fanklub
rohYpnol
Kdyz jsme u těch jizd, tak
www.echo24.cz/…urad-vec-odlozil

Turek za rychlou jízdu na D5 trest nedostane, úřad věc odložil

Ano, rohYpnol měl opět pravdu hujeříčci 🤣🤣🤣

A velmi zábavné je, že seznam.cz měl dopoledne titulek přibližně "Turkova zběsilá jízda zůstane bez trestu"... opět antiturek manipulace... opět demagogie... Teď už je titulek "Odloženo. Europoslanec Turek nedostane za rychlou jízdu na D5 pokutu" ...
Man Ký
@Michal Chmelař jestli jel Turek 200 je mi celkem buřt, tohle jsou podle mého lepší doporučení pro jeho zvolení😊

Co například stojí v emailových zprávách, které ženě chodily z Turkovy adresy😒br />
"Já ti ubližoval v afektu."
"Chápu, že za to nestojím, já Tě bil ze žárlivosti, ponižoval, nadával a nevím co ještě."
"Vím, že roky s debilem omluvit nejdou, chápu Tvou znechucenost, do toho když si vezmu, že sem Tě udeřil!!!"
"Nerozumím tomu, nechápu proč sem Ti tolik ubližoval, proč sem tak ponižoval."
"To že mi za tyhle věci nadělíš lámání osobnosti je sadizmus který sem vymlátil nebo probudil. Za činy v afektu mi dáváš dlouholeté týrání a tresty odloučením, to si neměla nikdy dělat!"