Design
Produkční auto takhle samozřejmě vypadat nebude, ve škodovce nejsou sebevrazi.
Líbí se mi roomster, líbí se mi i tato Škodovka. Zadní partie je slabší. Vertikální světla zakomponovaná do zadních sloupků by byla hezčí. Ale chápu, už by to připomínalo Volvo v90.
Hezké, a hlavně elektrické!
... a co je na tomto konceptu "podle stylistického jazyka Modern Solid"? Nic, vůbec se nejedná o vůz, který by vycházel z tvarových studií představených před 3 roky.
Dizajnovo šokuje hlavne redakciu ACZ, aby boli sokujuce clickbajty : - )
Na koncept uplne normalne auto, neupieram mu zaujimavy dizajn, predok sa mi nepozdava, chybaju elementy prednych svetiel co je ako oči u ludi, zvierat zaklady prvok predku auta. Jednoliate niečo postrada tento zaklad. Z profilu a zo zadu sa mi paci.
Na koncept uplne normalne auto, neupieram mu zaujimavy dizajn, predok sa mi nepozdava, chybaju elementy prednych svetiel co je ako oči u ludi, zvierat zaklady prvok predku auta. Jednoliate niečo postrada tento zaklad. Z profilu a zo zadu sa mi paci.
@lamal Na konceptoch sa obvykle skúšajú reakcie verejnosti na nové prvky, ale niekedy mám aj tak pocit, že na reakcie verejnosti kašlú, alebo počúvajú nejakých úplne iných ľudí...
@traveldrive
To je asi v poriadku, v podstate mozu aj nemusia na to kaslat, bohuzial dnesna kupna sila nema vzory z 60-70-80-90 rokov. Vidis to aj na hudbe, kolko mladich dnes pocuva rock, blues, jazz ? A kolko z nich hip-hop, kde konzumenti sleduju hlavne machrovanie a ukazovanie sa ? Nuž...
Mna by pri tychto "unikoch" zaujimalo, kto ukradol fotky pred odhalenim ? A preco ich zdielaju novinari ?
Automobilka sa nechce branit, ze jej niekto skazil zamer predstavit auto oficialne a ukradol ich dusevne vlastnictvo a predal ho na web ?
To je asi v poriadku, v podstate mozu aj nemusia na to kaslat, bohuzial dnesna kupna sila nema vzory z 60-70-80-90 rokov. Vidis to aj na hudbe, kolko mladich dnes pocuva rock, blues, jazz ? A kolko z nich hip-hop, kde konzumenti sleduju hlavne machrovanie a ukazovanie sa ? Nuž...
Mna by pri tychto "unikoch" zaujimalo, kto ukradol fotky pred odhalenim ? A preco ich zdielaju novinari ?
Automobilka sa nechce branit, ze jej niekto skazil zamer predstavit auto oficialne a ukradol ich dusevne vlastnictvo a predal ho na web ?
pete64
Příspěvek podléhá schvalování.
Neví v čem šokuje. Jde o klasickou studii.
Podstatné co je vidět, rozmáhá se nám tady takový nešvar. Zobrazovací display pod hranou čelního skla tolik kritizovaný na Pažoutech se nám začíná zřejmě stávat novým trendem, stejně jako v iX3...
A díky baterce v podlaze začal mít někdo dojem, že zadní cestující nepotřebují místo na nohy... Tyhle dva trendy považuji za opravdu špatné.
K designu - zezadu a boční profil v zásadě nemám problém. Přední část se mi příliš nezamlouvá, ale žádná hrůza to taky není.
Jedno ale cením. Škoda stále drží designovou linii a netrpí vyprázdněností. Není to jen další auto, které může být po změně loga vlastně čímkoliv. Navíc nepřebírá některé módní prvky, které se rozmohly a vadí mi, jako třeba zadní pás světel, kde design dělá jen grafika v polykarbonátovém pásu plastu.
Jako studie hezké. Jako Škoda ok. Jako nástupce Octavie poněkud nešťastné. Octavia si zaslouží lepší budoucnost. Snad přijde.
Podstatné co je vidět, rozmáhá se nám tady takový nešvar. Zobrazovací display pod hranou čelního skla tolik kritizovaný na Pažoutech se nám začíná zřejmě stávat novým trendem, stejně jako v iX3...
A díky baterce v podlaze začal mít někdo dojem, že zadní cestující nepotřebují místo na nohy... Tyhle dva trendy považuji za opravdu špatné.
K designu - zezadu a boční profil v zásadě nemám problém. Přední část se mi příliš nezamlouvá, ale žádná hrůza to taky není.
Jedno ale cením. Škoda stále drží designovou linii a netrpí vyprázdněností. Není to jen další auto, které může být po změně loga vlastně čímkoliv. Navíc nepřebírá některé módní prvky, které se rozmohly a vadí mi, jako třeba zadní pás světel, kde design dělá jen grafika v polykarbonátovém pásu plastu.
Jako studie hezké. Jako Škoda ok. Jako nástupce Octavie poněkud nešťastné. Octavia si zaslouží lepší budoucnost. Snad přijde.
Neuvěřitelný pokrok vůči Oktávce.
Do Oktávky mám problém si sednout sám za sebe při 183 cm, ale toto je bez kolenovomrdu a tedy prostorné.
Do Oktávky mám problém si sednout sám za sebe při 183 cm, ale toto je bez kolenovomrdu a tedy prostorné.
@PowerHouse to je zvláštní, já mám 188cm a sednu si za sebe v OIV úplně bez problémů a ještě mám místo před koleny. Nezamrzl si u OI v roce 1997 😉
@PowerHouse Tak to za tím volantem sedíš nějak úplně blbě. V III. gen si sednu za sebe ještě s rezervou, a to měřím 188 cm. A čtyřka se shodným rozvorem a stejnou mírou zapuštění zadní lavice mezi podběhy na tom nebude o nic hůř.
P.S. Octavia III. i IV. patří (nejen) v podélné prostornosti na špici C segmentu! 🙂👍
P.S. Octavia III. i IV. patří (nejen) v podélné prostornosti na špici C segmentu! 🙂👍
Tak jen doufejme, že z tý hrůzy se do série nedostane nic, kromě počtu kol.
Přední maska mi přijde trochu zbytečně ošizená, ale jinak se mi to líbí dost. Škodovka si poslední roky z konceptů ponechává relativně dost a já bych teda osobně nebyl proti.
Vypadá to skvěle. Škodovky už léta nekupuju, ale pokud by takto vypadala i produkční verze, nasadí mi brouka do hlavy.
Teda mě se ten tuponosý design fakt nelíbí, nejdřív Eksplorer od Fordu, pak AUDI v Číně a teď Octavia. Prostě kus nějaké placky bez textury vepředu v barvě vozu fakt teda rozdýchávám. Snad to takhle nedopadne...
Jsem zvědav jak tohle bude vypadat v reálu...
Jsem zvědav jak tohle bude vypadat v reálu...
lumidek
Příspěvek podléhá schvalování.
1000 ludi 1000 chuti..
ale za mna je predok cudny, z boku zaujimave, zo zadu mi to pripomína francuzky citron, ale budis
-ja neviem co sa dizajnerom porobilo dosli k presvadceniu, ze ked z prednych svetiel urobia viac rozne smerovanych pasikov , tak to bude krajsie. "cim vic pasku, tym vic adidas".....za mna rozhodne nie .
- aj ked som skor konzerva, tak napad dat uzky displej popod okno (c3ka s tym zacala) sa mi celkom pozdava, je to v zornom poli sofera a netreba ziadne premietanie na sklo. je to 2v1 riesenie za jedny peniaze
ale za mna je predok cudny, z boku zaujimave, zo zadu mi to pripomína francuzky citron, ale budis
-ja neviem co sa dizajnerom porobilo dosli k presvadceniu, ze ked z prednych svetiel urobia viac rozne smerovanych pasikov , tak to bude krajsie. "cim vic pasku, tym vic adidas".....za mna rozhodne nie .
- aj ked som skor konzerva, tak napad dat uzky displej popod okno (c3ka s tym zacala) sa mi celkom pozdava, je to v zornom poli sofera a netreba ziadne premietanie na sklo. je to 2v1 riesenie za jedny peniaze
Tak už chybí jen kapsa na kapra a máme elektromobil českých snů 👍
Takže shrnutí: elektromobil 2025 – síťovka v opěrce, kapr ve frunku, pivo v ledničce. Český sen plně naplněn!
Simply Český 👍
A co kapr + pivo ve frunku, obojí pěkně na ledu... 😉
Omyl. Kapr je maso. Maso EU zakáže, protože není v souladu s fit for 55 a narušuje a ohrožuje cíl klimatické neutrality. Je nutné jíst klíčky, luštěniny, jáhly a podobné potraviny obohacené o sušené šváby. Nejlépe ty proruské.