Novinky
V Mostě vás naučí bezpečně jezdit s elektromobilem. Školí nováčky, zkušené i nerozhodné
23 komentářů
Hlavně by jim měli říct , že pokud to do někoho jiného nakouří, tak se jim bude do smrti blbě spát (ať už zaviněně nebo nezaviněně), protože ta hmota |BEV je ve srovnání s auty se spalovacími motory podstatně větší a tedy způsobené následky budou o to horší...
@Robert Hlavatý trochu divny argument. Muj fosil je těžší muj bev, ma i větší papirovy výkon a jeho naraznik je opravdu naraznik 😉😉😀
@Robert Hlavatý
A kazdej kdo jezdi treba s X7 nebo Q8 resi podobny moralni problem.
wait...
A kazdej kdo jezdi treba s X7 nebo Q8 resi podobny moralni problem.
wait...
@Robert Hlavatý spíš by někdo měl říct těm druhým, ať to do mě nenakouří, protože moje hmota je ve srovnání s jejich mnohem větší
Jak s bezpečnou jízdou souvisí dojezd, rekuperace a rychlost nabíjení?
Další článek jak noha.
Další článek jak noha.
Elektromobil je nejen klimaticky odpovědnější, ale i bezpečnější 👍👍👍
@Horký Hrom nějací Švédové z Volva ( to možná neznáte) spočítali, že je klimaticky odpovědnější až po ujetí nějakých130- 160 tis. km či tak nějak. Tak nevím ,nevím, a to srovnávali s ICE EU6..
@šofér
To je docela možné. Možné také je, že je to už nějakou dobu, co byla tato informace aktuální.
Třeba Hyundai Kona oproti své spalovací verzi a i při polském, hlavně uhelném, energetickém mixu je klimaticky odpovědnější už po 49 tis. km (u nás je to už po cca 38tis. km), jak uvedla studie z konce 2024 při VUT v Brně.
Případně BMW čerstvě tvrdí, že jejich iX3 Neue Klasse oproti starší X3, bude při evropském en. mixu odpovědnější už po cca 25 tis. km.
To je docela možné. Možné také je, že je to už nějakou dobu, co byla tato informace aktuální.
Třeba Hyundai Kona oproti své spalovací verzi a i při polském, hlavně uhelném, energetickém mixu je klimaticky odpovědnější už po 49 tis. km (u nás je to už po cca 38tis. km), jak uvedla studie z konce 2024 při VUT v Brně.
Případně BMW čerstvě tvrdí, že jejich iX3 Neue Klasse oproti starší X3, bude při evropském en. mixu odpovědnější už po cca 25 tis. km.
@Dzinus teď jsem zrovna vybíral nové auto. Kvůli rodičům jsem chtěl něco vyššího, nakonec to bude Hyundai Tucson ve vyšší výbavě, ale když jsem vzal rozdíl ceny a spotřeby mezi klasickou 1.5 benzín a hybridem v kombinaci s 1.5 benzínem, tak se při mém nájezdu hybrid nevyplatí. Při stejné výbavě je benzín za 867.000kč podle ceníku, zatímco hybrid za 1.015.000kč. spotřeba 7.1 vs 5.8, takže o 1,3l/100km, takže ušetřím cca 40.000kč na 100.000km. teď mám 7 let staré auto s nájezdem právě kolem 100.000km.
Ještě bych dodal, že plně elektrické auto potřebuje kromě vyšší kupní ceny aby měl majitel garáž, kde může nabíjet přes noc a nebo v práci. Takže pořád je počet lidí, kteří si kou***stě elektrické auto v našich podmínkách dost omezený.
Ještě bych dodal, že plně elektrické auto potřebuje kromě vyšší kupní ceny aby měl majitel garáž, kde může nabíjet přes noc a nebo v práci. Takže pořád je počet lidí, kteří si kou***stě elektrické auto v našich podmínkách dost omezený.
@kajmik01
Prima, ať Vám nové auto dlouho slouží.
Z Vašeho příspěvku cítím, že jste chtěl říct, že ve Vašem nastavení zatím EV nemá prostor kvůli pořizovací ceně a nějakým omezením daným jeho provozem.
K tomu mám jen poznámku, že vše je o prioritách. Kdyby pro Vás, kromě užitné hodnoty vozu versus jeho cena, měl nějakou hodnotu i fakt, že EV negeneruje CO2 (i emisní stopa z výroby rychle klesá) a i v dalších typech škodlivin je na tom lépe, mohl byste si k němu pozitivně hledat cestu. A kdo hledá, může snadno najít.
Nakonec byste třeba zjistil (jako já například), že garáž mít nemusíte, auto se dá koupit třeba dvouleté s nízkým nájezdem v záruce za polovinu ceny nového, bla bla bla, to je fuk. Je to nakonec o tom co chceme, jak přemýšlíme o sobě a o světě a samozřejmě i o tom, jaký máme rozpočet.
Hezký den přeji.
Prima, ať Vám nové auto dlouho slouží.
Z Vašeho příspěvku cítím, že jste chtěl říct, že ve Vašem nastavení zatím EV nemá prostor kvůli pořizovací ceně a nějakým omezením daným jeho provozem.
K tomu mám jen poznámku, že vše je o prioritách. Kdyby pro Vás, kromě užitné hodnoty vozu versus jeho cena, měl nějakou hodnotu i fakt, že EV negeneruje CO2 (i emisní stopa z výroby rychle klesá) a i v dalších typech škodlivin je na tom lépe, mohl byste si k němu pozitivně hledat cestu. A kdo hledá, může snadno najít.
Nakonec byste třeba zjistil (jako já například), že garáž mít nemusíte, auto se dá koupit třeba dvouleté s nízkým nájezdem v záruce za polovinu ceny nového, bla bla bla, to je fuk. Je to nakonec o tom co chceme, jak přemýšlíme o sobě a o světě a samozřejmě i o tom, jaký máme rozpočet.
Hezký den přeji.
@Dzinus V pohodě. Proti EV u mě mluví hlavně fakt, že nemám možnost přes noc nabíjet (ideální asi s fotovoltaikou na domě a s tím, že v noci využiju energii, která se nespotřebovala a byla "uložena" do sítě) a ani v práci, takže z tohoto pohledu to pořád nedává smysl.
Stejně tak jako jediné auto v rodině, kde se používá často na kratší jízdy, ale potom o víkendech na delší nejde o ideální volbu.
Tady starší a případně levnější EV mají pomalejší nabíjení a menší kapacitu, takže dojezd je docela limitován. Pochopitelně nové auta v nejvyšších výbavách už dnes mají dostatečnou kapacitu baterie a dojezd, ale to se bavíme i o jiné ceně.
Ono EV u těch pár lidí co znám plní většinou roli druhého auta pro manželku na takové to městské popojíždění. Potom to pochopitelně smysl dává.
Stejně tak jako jediné auto v rodině, kde se používá často na kratší jízdy, ale potom o víkendech na delší nejde o ideální volbu.
Tady starší a případně levnější EV mají pomalejší nabíjení a menší kapacitu, takže dojezd je docela limitován. Pochopitelně nové auta v nejvyšších výbavách už dnes mají dostatečnou kapacitu baterie a dojezd, ale to se bavíme i o jiné ceně.
Ono EV u těch pár lidí co znám plní většinou roli druhého auta pro manželku na takové to městské popojíždění. Potom to pochopitelně smysl dává.
Jak souvisí dojezd z bezpečností? To jako že jsou majitelé ev takový opice, že nekontrolují dojezdu a pak zůstanou stát někde na silnici? Tam asi nepomůže kurz, ten z takových lidí menší opice neudělá. A že ma vyšší hmotnost vliv na brzdou dráhu a průjezd zatáčkou? Nesmysl, Vaculík ma jiný názor.
PS: to je zase jen další kašička na peníze.
PS: to je zase jen další kašička na peníze.
Už se stalo. Tyhle projekty se samozřejmě financují obvykle přes OPTAK (Služby infrastruktury 2), dále pak Fond zábrany škod a zcela určitě to je OPZ+. Dotování tak bylo jenorázové a bude pak dále provozního charakteru. VW nemá prachy a nemůže si dovolit něco takového budovat sám. Tak podojil hloupé Čechy. A aby se namázli manažeři.
A pokud mají řekněme dynamickou morálku, tak by to šlo uhrát možná i na Operační program Doprava. Dále samozřejmě nejsou blbí, a polygon poslouží pro BESIP a MD jako školicí středisko, které si budou pronajímat. Jsou tam ještě další možnosti, kde by se dalo čerpat, ale to bych si musel projít hlouběji a zpětně se podívat, například po roce provozu, kdo jak funguje pronájem a kdo vlastně platí.
Je to účelovka jak višitá.
Enjoy elektrošlechtu.