Novinky
Jako je to úspěch, ne že ne.... to že to mělo být dávno je pravda, ale za to nemůžou aktuální politici ani lidi z ŘSD.
Každopádně je jaksi škoda že cca 30km kolem Brna je NO-GO zóna, kde netušíš, jak dlouho se zdržíš.
A rovnou můžou začít plánovat, jak CELOU D1 mezi Prahou a Brnem rozšíří na tři pruhy. Protože momentálně je využitelná jen tak-tak....
Každopádně je jaksi škoda že cca 30km kolem Brna je NO-GO zóna, kde netušíš, jak dlouho se zdržíš.
A rovnou můžou začít plánovat, jak CELOU D1 mezi Prahou a Brnem rozšíří na tři pruhy. Protože momentálně je využitelná jen tak-tak....
@Mr.Murphy
navrhuju opravit tu starou D1, andrej rikal, ze ji postavil celou novou, takze nekde tam ta stara musi bejt
navrhuju opravit tu starou D1, andrej rikal, ze ji postavil celou novou, takze nekde tam ta stara musi bejt
@Mr.Murphy že nejsou 3 pruhy, způsobil opět Babiš. Chtěl se natřásat, jak to zařídil, tak rozhodl jen o opravě a tvrdil všude, že je to modernizace.
@Mikesus v momentě kdy bude hotová D35 tak opravdu mohou tu D1 začít řešit.... Prostě nestíhá a Česko je tranzitní země. Tak to je.
@Mr.Murphy
Stačí zvednout mýto. Kdyby nutela nebyl lobotom, tak to dávno udělal... 8 z 10ti kamionů na D1 je Polák, Rumun, Litevec, Maďar, Bulhar, Slovák...
Stačí zvednout mýto. Kdyby nutela nebyl lobotom, tak to dávno udělal... 8 z 10ti kamionů na D1 je Polák, Rumun, Litevec, Maďar, Bulhar, Slovák...
@rohYpnol ano mýtné by se mělo zvýšit. Ale Babiš to neudělá taky, nebo jen kosmeticky. Možná ho zavede plošně, ale to je Rumunům a Polákům jedno, stejně jezdí po dálnicích a silnicích první třídy.
@Mr.Murphy
Uvidíme. Podle mě to zvedne. Je to třeba. Zjevně jezdí tranzit přes nás místo protože jsme levní užiteční ***i, co tady staví dálnice a nechá po nich jezdit zalevno zahraniční tranzit...
Uvidíme. Podle mě to zvedne. Je to třeba. Zjevně jezdí tranzit přes nás místo protože jsme levní užiteční ***i, co tady staví dálnice a nechá po nich jezdit zalevno zahraniční tranzit...
@Mr.Murphy
Přesně tak. A od ledna bude stav ještě horší. Píšu to tu opakovaně a hujeři opět nevěří, že dopravní kolaps v Brněnské D1 má kolosální, doslova evropský rozměr. 30 km stojící kolona naprosto běžný stav...
Přesně tak. A od ledna bude stav ještě horší. Píšu to tu opakovaně a hujeři opět nevěří, že dopravní kolaps v Brněnské D1 má kolosální, doslova evropský rozměr. 30 km stojící kolona naprosto běžný stav...
Dálnice D1 měla vést s Chebu do Ostravy. Praze i Brnu se vyhnout a bylo by po problémech. Podobně to kdysi plánoval J.A Baťa. Ano, ta jeho nevedla do Ostravy, ale až do Velkého Bočkova na Zakarpatské Ukrajině. Jenomže....pragocentrismus je mocný a ctižádostivý a tak všechny cesty musí vést do Prahy zrovna tak jako kdysi do Říma.😒
@praděda7 D55 vede do Prahy, D52, D46 taky? Zrovna na Moravě je těch dálnic jak nas*, které nevedou do Prahy, možná i víc než celkem těch, které tam vedou, jen je tam lidi blokujou, asi je tam nechtějí, tak nejsou dokončené. Taky lidi ve středočeském kraji blokujou okruh Prahy, aby byl vyřešen tranzit.
@Mikesus hele já mám firmu v Otrokovicích, přímo na D55 a musím uznat, že žasnu jak brutálně se investuje zrovna tady. Samozřejmě pro mě dobře ale kdybych byl ministr dopravy a měl omezené zdroje, asi bych ty priority viděl jinde.
Aktuálně dojedu do Ostravy kompletně po dálnici za necelou hodinu. Do Brna mám luxusní dálnici taky. Staví mi dálnici na jih, ve Vídni budu za hodinu a půl. Dokonce i do Olomouce se dělá krátký úsek dálnice, takže vlastně Zlín bude dálničně propojen se všemi sousedícími krajskými městy.
Jen na východ je to špatné ale na to kašlu, k těm dementům nepotřebuji jezdit.
Když to porovnám s dopravní situací Brna, Liberce nebo i Plzně, připadá mi jako bizár že zrovna tady u nás do toho ty prachy rvou.
Aktuálně dojedu do Ostravy kompletně po dálnici za necelou hodinu. Do Brna mám luxusní dálnici taky. Staví mi dálnici na jih, ve Vídni budu za hodinu a půl. Dokonce i do Olomouce se dělá krátký úsek dálnice, takže vlastně Zlín bude dálničně propojen se všemi sousedícími krajskými městy.
Jen na východ je to špatné ale na to kašlu, k těm dementům nepotřebuji jezdit.
Když to porovnám s dopravní situací Brna, Liberce nebo i Plzně, připadá mi jako bizár že zrovna tady u nás do toho ty prachy rvou.
@Mr.Murphy
Protože jdou tam, kde je to snadné a kde je majetkoprávka a naopak kde nejsou soudní spory... a tak se staví tam, kde to zrovna vyjde místo toho, aby se stavělo tam, kde je to nutné...
Protože jdou tam, kde je to snadné a kde je majetkoprávka a naopak kde nejsou soudní spory... a tak se staví tam, kde to zrovna vyjde místo toho, aby se stavělo tam, kde je to nutné...
@rohYpnol ano to je pravda.... aktuální ŘSD dělá co může ale ty dluhy z minulosti jsou tak obrovské že to nejde jen tak dohnat.
@Mr.Murphy
Ano, proto je potřeba, aby Motoristi splnili co slíbili. Že konečně nastane stopka pro neziskovky, které nám za veřejné peníze škodí. Ještě by bylo třeba říznout do toho, kdo je a kdo není účastníkem povolovacích procesů...
Ano, proto je potřeba, aby Motoristi splnili co slíbili. Že konečně nastane stopka pro neziskovky, které nám za veřejné peníze škodí. Ještě by bylo třeba říznout do toho, kdo je a kdo není účastníkem povolovacích procesů...
@Mr.Murphy Brutálně se investuje na D3, aby to měli Pražáci k moři a do Alp co nejpodlněji. A Patrik nikde....dost podezřelé, ne? Ten se "zakopal" na Moravě u Fryštáku, nedaleko od tebe a nikdo na něj nemá,,,,
@praděda7
Podezřelé to není. Je veřejným tajemstvím, že Patrik se dohodl s ŘSD tak, že nebude napadat stavby v Čechách. Že to zjevně nebylo zadarmo, to je asi všem jasné. Ale předpokládám, že stavební firmy rády zaplatí drobné výpalné v řádu maximálně pár desítek milionů, aby mohli stavět zakázky v řádu miliard...
Podezřelé to není. Je veřejným tajemstvím, že Patrik se dohodl s ŘSD tak, že nebude napadat stavby v Čechách. Že to zjevně nebylo zadarmo, to je asi všem jasné. Ale předpokládám, že stavební firmy rády zaplatí drobné výpalné v řádu maximálně pár desítek milionů, aby mohli stavět zakázky v řádu miliard...
@Mikesus https😐/www.podalnici.cz/…cni-sit-v-cesku/
A ten pavouk s Prahou v centru ti neříká nic?
A ten pavouk s Prahou v centru ti neříká nic?
@praděda7
Naše dálniční síť je asi tak 50 let pozadu. Chybí pražský okruh, chybí brněnský okruh, chybí tangenty napříč republikou, není dokončena ani radiální síť do Prahy. To je zkrátka celé. V sitauci, kdy tady máme 6 mil. aut a tranzit jezdí přes nás místo přes Rakousko, tak to prostě nemůže fungovat ani kdyby jsme měli na D1 5 pruhů....
Naše dálniční síť je asi tak 50 let pozadu. Chybí pražský okruh, chybí brněnský okruh, chybí tangenty napříč republikou, není dokončena ani radiální síť do Prahy. To je zkrátka celé. V sitauci, kdy tady máme 6 mil. aut a tranzit jezdí přes nás místo přes Rakousko, tak to prostě nemůže fungovat ani kdyby jsme měli na D1 5 pruhů....
@Mikesus : Souhlas, na Moravě panuje dálniční chaos. Na rozdíl od chacha "pragocentrizmu" slouží dálnice na Moravě hlavně Polákům a tento severo-jižní trend pokračuje. Vysloveně lákají polské kamiony. Odpočívky ale nejsou a nestavějí se a když už proběhne "rekonstrukce" dálniční odpočívky, zjistíme že k 16 stáním pro kamiony ha ha ha přibyly celé 4 a 20 nabíjecích míst pro EV 😄 😄 😄
Velký odklon Poláků od Brna
Tato dálnice a dále D55 znamená , že Brno začnou míjet Poláci po D55, takže na D52 klesne provoz v létě více než pod polovinu.
Pro čtenáře z Otrokovic.
Počkej až D55 převezme Poláky z D52.
Tato dálnice a dále D55 znamená , že Brno začnou míjet Poláci po D55, takže na D52 klesne provoz v létě více než pod polovinu.
Pro čtenáře z Otrokovic.
Počkej až D55 převezme Poláky z D52.
@PowerHouse presne tak. Z Polska je lepsi jet tudy i kdyz to neni cele hotove. Nicmene to chce pokracovat se stavbou dalsich useku nebo se z toho v mistech kde dalnice jeste neni picnou.
Rohypnol: Hmm v Rakousku mýto drahé a jak se tranzituje . Víš Pitcho mýto si zvedni, ty kamióny tu budou stejně jako v Rakousku. Dále za vysoké mýto musíš také něco Pytcho nabídnout, to jest kvalitu, parkoviště,..,. Dále Pytcho z Balkánu do východního Německa třeba směr Berlín mají jed kudy. Schválně mi Pytcho napiš kudy z Maďarska do Berlína třeba
Rohypnol: Napsal maskot zdejšího diskusního fóra 😁. Netahlo co tu je 24 /7 Co taky napsat že? Teorie se zvýšením mýta moc nefunguje jak víme z Rakouska a tvé fantaz magorie kudy mají jed kamióny bez komentáře,maskote diskusní, alias Božena Zichova
Sevca1
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Sevca1
Takže opět jen urážky a argumenty nula. Typický diskusní nýmand sevca1, viď... 😁
Mimochodem, celkem zajímavá vizitka redakce, kdy mě byly smazány v posledním cca týdnu 2 příspěvky, z nichž ani jeden neobsahoval ani náznak vulgarismu, a nepřijatelné dle redakce bylo "anální kolík", což je jen označení erotické pomůcky, zatímco jiní tady můžou druhým vulgárně nadávat slovy jako "pi*a"... No nic, právo na to redakce ACZ samozřejmě má. A já se musím naučit jejich vnímání toho, co je a co není dle pravidel diskuse vpořádku...
Takže opět jen urážky a argumenty nula. Typický diskusní nýmand sevca1, viď... 😁
Mimochodem, celkem zajímavá vizitka redakce, kdy mě byly smazány v posledním cca týdnu 2 příspěvky, z nichž ani jeden neobsahoval ani náznak vulgarismu, a nepřijatelné dle redakce bylo "anální kolík", což je jen označení erotické pomůcky, zatímco jiní tady můžou druhým vulgárně nadávat slovy jako "pi*a"... No nic, právo na to redakce ACZ samozřejmě má. A já se musím naučit jejich vnímání toho, co je a co není dle pravidel diskuse vpořádku...
No popravdě, k tomu se musel rozpadnout stát a D1 musela být částečně přetrasována. Původní záměr do Vyšného Německého hned tak dokončen nebude!
Maxipes Fík
Příspěvek podléhá schvalování.
Sevca1
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
StBak andrej neni jeste ani tejden ve funkci a uz dokoncil D1, kus D55 a 3 kusy D35
timhle tempem budou vsechny naplanovany dalnice hotovy do viteznyho unora
.
co vubec delal Fialka, kdyz jen stacilo prijit a prestrihnout pasku ?
Opět ses ztrapnil ubožáčku.
Jasně máš napsané, že soudy trvaly cca 20 let. Takže nebýt soudů, tak to stálo dávno a páska se stříhala 16 let před nástupem nutely ... 😁