Testy
Nevím jak vy, ale mi se ten motor nelíbí. 10 litrů umí 540i. Geely má přece slušné hybridy, při stejném výkonu by to mohlo žrát na dálnici 8 a ve městě 5.
@JGucci S V60 T4 jsem za 5 let najel 68tis km. Nikdy zadny problem. S XC60 mam zatim necelych 10tis a zatim se to jevi jako slusny motor (jen uz mi malicko zacina vadit studeny chod, kdyz rano jedu z garaze - ono se to rychle uklidni, ale je to jeden z duvodu, proc casem pujdu do EX60).
Dobrý den,
jsem majitelem XC60 T6 od června loňského roku, ve výbavě ultra a paketem lounge.
Není pravda, že by zapínání a vypínání masážní funkce nešlo zapínat na boku sedačky. Opak je pravdou. Na boku otočného ovladače jsou dvě tlačítka, která přesně slouží tomuto účelu.
Nastavení audia během jízdy samozřejmě jde, stačí se k tomu prokliktat. Je ovšem pravdou, že to není zrovna intuitivní...
Jak se tu někdo ptal jaké jsou dojmy? Auto mám od nového, nyní mám najeto 17 tisíc km. A musím říct, že je výborné.
Jedinou výtkou jsou světla. Matrixová funkce je jednodušše špatná. Světla, nejspíš díky technologii staré víc jak deset let, segmenty nevypínají, jak to známe například od koncernu VW, nýbrž jimi jen pohybují. A současně nechávají veliké výřezy, do kterého by se auto jedoucí před vámi vešlo cca třikrát.
Jinak nemám, co bych vyčetl.
Jsem tak spokojen, že zítra si vyzvedávám nové XC90 a XC60 zůstává radostně pro manželku k postupné demolici. 😊
jsem majitelem XC60 T6 od června loňského roku, ve výbavě ultra a paketem lounge.
Není pravda, že by zapínání a vypínání masážní funkce nešlo zapínat na boku sedačky. Opak je pravdou. Na boku otočného ovladače jsou dvě tlačítka, která přesně slouží tomuto účelu.
Nastavení audia během jízdy samozřejmě jde, stačí se k tomu prokliktat. Je ovšem pravdou, že to není zrovna intuitivní...
Jak se tu někdo ptal jaké jsou dojmy? Auto mám od nového, nyní mám najeto 17 tisíc km. A musím říct, že je výborné.
Jedinou výtkou jsou světla. Matrixová funkce je jednodušše špatná. Světla, nejspíš díky technologii staré víc jak deset let, segmenty nevypínají, jak to známe například od koncernu VW, nýbrž jimi jen pohybují. A současně nechávají veliké výřezy, do kterého by se auto jedoucí před vámi vešlo cca třikrát.
Jinak nemám, co bych vyčetl.
Jsem tak spokojen, že zítra si vyzvedávám nové XC90 a XC60 zůstává radostně pro manželku k postupné demolici. 😊
@JGucci Od listopadu jezdim plugin hybridni T6. Velice prijemne auto. Pokud se ptas na kvalitu, tak nemam co vytknout. Nikde nic neskripe. Je sice videt, ze auto e predevsim vevnitr lehce moralne zastarale, ale to je tim, ze jsem prestoupil z bmw, ktere bylo predstavene v roce 2022. Co potvrzuji, ani mne se nepodarilo nahrat MP3 na externim USB. Ted mne to ale netrapi.. Primo do auta jsem si stahl YouTube Music, prihlasil se k rodinnemu uctu a posloucham pouze to. S**e mne pouze jedna vec, a to tak maji prakticky vsichni - parkovaci kamera je nekryta, takze v zime prakticky zaslehana. Co mohu doporucit, priplatil jsem si za latkove sedacky. Kuzi nemam rad. To u mne bylo jednim z rozhodujicich faktoru. A mam rovnez onu sedou metalizu, co je v testu. Byla bez priplatku a vypada opravdu hezky.
@KANKUNEN Ako clovek podpori svoju oblubenu nepriatelsku velmoc, ked to bude zrat 8 litrov, v meste dokonca 5? Kto chce normalny motor, tak ma za tu cenu ex60 p10 awd.
Vsem kdo uvazujete o koupi doporucuju priplatit maximalne dlouhou zaruku. Ja to u xc90 neudelal a ve 100t/4roky jsem kupoval novy motor za 250t (po prispevku 30% od Volva). A kdyz jsem se poptaval, motory se meni, nebyl jsem sam. V T6R zminovali i jeden v 37t. V Olomouci meli zrovna na zvedaku vymenu v 97t.
T6 asi muze drzet lip nez B5 diesl, nicmene kdyz jsem se ptal, jestli bych si pomohl s benzinem misto dieslu, bylo mi receno, ze spis ne, ze jsou ty motory proste prekomplikovany a spis slaby na to auto. Coz xc60 asi zvladne lepe nez xc90.
Mel jsem to auto rad, dokonce jsem premyslel o obmenu za dalsi xc90 dokud jsou. Ale zkusenost s vymenou motoru za sve a 2 tydenni souziti s xc90 po poslednim fl behem servisu me vylecilo.
At vase motory drzi!
T6 asi muze drzet lip nez B5 diesl, nicmene kdyz jsem se ptal, jestli bych si pomohl s benzinem misto dieslu, bylo mi receno, ze spis ne, ze jsou ty motory proste prekomplikovany a spis slaby na to auto. Coz xc60 asi zvladne lepe nez xc90.
Mel jsem to auto rad, dokonce jsem premyslel o obmenu za dalsi xc90 dokud jsou. Ale zkusenost s vymenou motoru za sve a 2 tydenni souziti s xc90 po poslednim fl behem servisu me vylecilo.
At vase motory drzi!
@Mr.Murphy No vidis to - ja zase nevidim nic zajimaveho na te Alfe. Kazdej mame moznost volby. Jen ty Alfy lidi jaksi moc nekupuji, coz? Aby nedopadla jako Saab.
@KANKUNEN
Neviem odkedy je 540i SUV, redakcne spotreby su vzdy tak o 1,5l viac nez pisu majitelia v komentaroch... ale ako uzrane to bude, no co by clovek chcel v SUV s benzinovym turbom a AWD.
Neviem odkedy je 540i SUV, redakcne spotreby su vzdy tak o 1,5l viac nez pisu majitelia v komentaroch... ale ako uzrane to bude, no co by clovek chcel v SUV s benzinovym turbom a AWD.
@KANKUNEN záleží jak máš tězkou nohu - já mám dálnici v T6 za 7,5-8l.
Před pár týdny Pha-Zell a.See za 9,5 l s rakví a 4ks na palubě...
a jasně - v Německu na autobahnu při 160-180 to bere 10-12.
Ta kastle si myslím bude stará tak 15 let, kdy se úplně neladil CX odpor vzduchu a myslím že má něco jako 0,32.
Každý ať si vybere podle svého gusta, já max spokojenost
Před pár týdny Pha-Zell a.See za 9,5 l s rakví a 4ks na palubě...
a jasně - v Německu na autobahnu při 160-180 to bere 10-12.
Ta kastle si myslím bude stará tak 15 let, kdy se úplně neladil CX odpor vzduchu a myslím že má něco jako 0,32.
Každý ať si vybere podle svého gusta, já max spokojenost
@JGucci mám T6 2 roky, je to super pokud máš kde nabíjet a doporučuji.
Spotřeba 9,5 Praha - Zell a.See á 9,5 litrů, 4 lidi a hlavně RAKEV na střeše.
Jinak po dálnici jezdím nezi 7-8.
Když to v Německu budeš honit 170-180, tak jedeš za 10-12.
Je to krabice, není to moc aerodinamické - kdo ví kdy to kreslili...
Jízda super, to že máš pod nohou 360 kobyl a 4-kolku je pecka. Do zatáček se to moc nenaklání (baterky dole), ale v určitém momentu to chce ven.
Když jezdím město, tak čistě na baterku dám 60-75km, v prosinci jsem měl 72. Záleží jak to mačkáš.
Co je blbě: když přejdeš ze Supa a máš kufr 460l, k tomu 2 děti a psa. Ale jde to, po té vymývarně kluků z MB "potřebuješ kufr" jsem s tím v pohodě.
Doporučuji zaklikat lepší světla, pokud jezdíš večer mimo město a kouli na držák na kola.
Spotřeba 9,5 Praha - Zell a.See á 9,5 litrů, 4 lidi a hlavně RAKEV na střeše.
Jinak po dálnici jezdím nezi 7-8.
Když to v Německu budeš honit 170-180, tak jedeš za 10-12.
Je to krabice, není to moc aerodinamické - kdo ví kdy to kreslili...
Jízda super, to že máš pod nohou 360 kobyl a 4-kolku je pecka. Do zatáček se to moc nenaklání (baterky dole), ale v určitém momentu to chce ven.
Když jezdím město, tak čistě na baterku dám 60-75km, v prosinci jsem měl 72. Záleží jak to mačkáš.
Co je blbě: když přejdeš ze Supa a máš kufr 460l, k tomu 2 děti a psa. Ale jde to, po té vymývarně kluků z MB "potřebuješ kufr" jsem s tím v pohodě.
Doporučuji zaklikat lepší světla, pokud jezdíš večer mimo město a kouli na držák na kola.
@KANKUNEN 540i umí 10 ve městě, v mixu i citelně míň a dálky po dálnici v limitech za 7 a i míň.
@Jirka B. Hadam, ze mate auto jeste se starym OS sensus, tedy bez google auta. Hudba z usb se nacte, pokud si člověk napřed vytvoří playlist.
Takze v kazdy slozce s mp3 souborema musi byt jeste playlist jako textový soubor v m3u formatu.
Po strceni flasky do USB pak bude auto chvíli chroupat obsah flasky a pod hudbou se objeví nová možnost 'playlist' úplně vpravo..
Takze v kazdy slozce s mp3 souborema musi byt jeste playlist jako textový soubor v m3u formatu.
Po strceni flasky do USB pak bude auto chvíli chroupat obsah flasky a pod hudbou se objeví nová možnost 'playlist' úplně vpravo..
@Jirka B. Díky. A ten plugin nezlobí? Mě by sice vyhovoval (můžu u baráku nabíjet) , ale mám trochu obavy o kvalitu takto složitého ústrojí.
@nope Mě by zajímala kvalita celkově, hlavně motorů u aut, která byla vyprodukována již pod čínským majitelem. Přeci jen jsem zaslechl příběhy o novějších Volvech, která skončila na odtahovce, tak mě zajímá, jestli je to problém spíš plug in hybridů. Plánuji koupit úplně nové, takže záruka....ale stejně.
@xxc Co si nekupis nejaku lahku jazdenku , cca 10000km, dost usetris, vyber velky a mas nove auto
@Ringhofer Auto mam a "naroubovany" panel mne absolutne netrapi. Ba naopak jsem za nej rad, predchazejici verze mela maly display a ten byl z meho pohledu utopeny. Sto lidi, sto chuti..
Cením si otevřeně popsaných zvláštností ovládání, pane Dusile. Domnívám se, že se na ně dá - při delším používání vozu - celkem zvyknout. Na co se však dá jen těžko zvyknout, je jednak spotřeba (zatracené 4válce pro takto těžká auta!), a jednak nedokonalé pérování, jež je dlouhodobým problémem XC60 i XC90. A přečnívající, hloupě naroubovaný panel středového displeje je důkazem, že Volvo ztratilo punc aut s dokonalým severským designem. Závěr: na luxusní třídu příliš mnoho kompromisů. Jaká pak je průměrná sleva při koupi XC60?
@JGucci Mam od cervna 2025 XC60 B5 Dark Plus s nejakyma priplatkama za vybavu (koupeno nove, menil jsem za 2020 V60 T4) a jsem naprosto spokojenej. Dlouhodoba spotreba je kolem 9, ale da se s ni v pohode jezdit za 8.
Je to komfortni, klidne a vonave auto. Vykonove naprosto dostacujici.
Klidne se zeptej na neco konkretniho.
Je to komfortni, klidne a vonave auto. Vykonove naprosto dostacujici.
Klidne se zeptej na neco konkretniho.
Má někdo zkušenosti s kvalitou XC60ky (nejlépe v této motorizaci) ? Přesně toto auto je horkým kandidátem na mé příští auto.
@ptr078 asi pockam, zase mi to tak neponahla, ix3 je vraj vypredane 😄 len potom su tu hrozostrasne clanky, ako malo narasta predaj novych aut, ako keby to bola nejaka tragedia
Ostatně, srovnání se stejně zastaralou Alfou Stelvio (kterou podle mě domršil facelift s digitální přístrojovkou + absurdně vysoký ceník) je symbolické. Dvě auta, které už se 3 roky neměla vyrábět.
Ale ta Alfa aspoň dobře vypadá a jede. Volvo mě neoslovuje absolutně ničím.