Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

V garážích českých olympioniků: Čím jezdí Radko Gudas?

24 komentářů

pepa kralik
Správně, motoristi
ProchyTom
Rad řídí skvělý. Ona by je ta *** presla kazdej den rano mezi ***ma v 7 co to hrnou jak ***i a pospichaji
vencelín
Vazena redakce, mate za cil stati se bulvarnim subjektem nebo jeste preci jen matecalespon trochu ambuci byti technickym periodikem?

Pokud platibprvni moznost, pak chapu ze nas tu chcete krmit kazdy den tim ze cl8vek xy jezdi tim a tim vozem a ze nas tu budete postupne krmit o vsech clenech ceske olympijske vypravy.

Osobne mne staci vedet skutecnost ze daniblide jezdi tim cim je podaruje sponzor ci tim co si koupi. Vic nema cenu se v tom vrtat.
Petr Janek
@vencelín
Tohle snad psal někdo na nějakých drogách?!
vencelín
@Petr Janek
Doufam ze radaktori na drogach nejsou, i kdyz jejich vystupy jsou leckdy pochybne.
Petr Janek
@vencelín
Tohle jsi psal ty, a byl jsi evidentně sjetý. To je naprosto nenormální.

Vazena redakce, mate za cil stati se bulvarnim subjektem nebo jeste preci jen matecalespon trochu ambuci byti technickym periodikem?

Pokud platibprvni moznost, pak chapu ze nas tu chcete krmit kazdy den tim ze cl8vek xy jezdi tim a tim vozem a ze nas tu budete postupne krmit o vsech clenech ceske olympijske vypravy.

Osobne mne staci vedet skutecnost ze daniblide jezdi tim cim je podaruje sponzor ci tim co si koupi. Vic nema cenu se v tom vrtat.
vencelín
@Petr Janek
A uzvidim, vy jste z toho nejaky jankovity a evidentne jste zamereny na bulvarni obsah.
Pokud presedlate na Aha, Blesk atd budetecurcite vice spokojen nez zde.

My ostatni radeji vuce techniky a mene bulvaru.
Petr Janek
@vencelín
Vy si to po sobě vůbec čtete?! Teď nemám na mysli jen chyby, ty jsou skoro to nejmenší. Spíš jde o to, že vaše texty nedávají myšlenkově vůbec žádný smysl. Člověk má pocit naprostého chaosu bez jakékoli kontroly nad tím, co vlastně chcete říct.

Upřímně, jste v pořádku?! Nebo vás opravdu zevnitř rozkládají nějaké návykové látky?
vencelín
@Petr Janek
ze vy neco smysluplneho nechapete mne neudivuje a je vas tedy takovych vice (nebudu vyslivne jmenovat moncicaka , romskeho obcana a nejakou cizkovou napriklad😁).
Petr Janek
@vencelín
Vaše poslední příspěvky čtu s fascinujícím pocitem, že sleduji člověka, jehož mysl je schopna spontánně generovat chaos, a to bez jediného náznaku logiky či souvislosti. Nemám zájem ani potřebu se vtahovat do vaší mentální anarchie. Pokud existuje vnitřní svět, který vás rozkládá, doporučuji obrátit se na odborníka; ať už jde o cokoliv, co jej udržuje v chodu, zjevně to není zdravý stav.
Lenka Čížková
@Petr Janek A ty jsi se ještě divil, že je totálně mimo? Podívej se na ty jeho videa, tohle fakt nemá hlavu ani patu.
youtube.com/watch?…
Radek Holodňák
@Lenka Čížková 😁 😁 díky 👍
vencelín
@Petr Janek
janku, janku, je fajn ze umite psat a asi i cist. logicky vnimat ale jiz ne a kvituji ze to davate najevo, toho si cenim.
nemusite propadat beznadeji, mate jiste smbice naucit se psanemu textu potoxumnet.
Petr Janek
@vencelín
Vaše poslední věta mluví za vše. Slovo “potoxumnet” přesně vystihuje úroveň vašeho jazyka i myšlení. V tomto stavu je další diskuse zbytečná, nejprve by byla vhodná odborná intervence.
vencelín
@Petr Janek kdyz vam toto staci ke spokojenosti tak budiz 😊.
clivek s rozumem to vyhodnoti jako jasny preklik a neresi to. lide s rozumovou kapacitou nizzsi to pak radne nafouknou.... nejste zde jediny takovy "e😜ert"
Petr Janek
@vencelín
Zajímavé, jak vaše „argumenty“ mají absolutně žádnou koherenci. Sleduji dál s neměnným zájmem… čistě akademickým.
Lenka Čížková
@Petr Janek Ty blbci se furt vymlouvaj, že je to překlep. Přitom překlepy jsou všude, v každym slově, v každym komentáři. Maj to tak rychle potřebu vyplivnout, že je vůbec nezajímá, jak to napíšou a jestli to vůbec někdo pochopí.
Copak nevidíš, že je to troII provokátor, který se tě jen snaží nakrmit?
Petr Janek
@Lenka Čížková
Jo, jasně, tenhle kliničký případ je fakt zajímavý. A ano, toho trolla je vidět hned, je to fakt provokátor a k tomu ještě hloupý. Ale aspoň je zábavný sledovat, co si zase vymyslí a jak se z toho zase vykroutí.
vencelín
@Petr Janek sledujte, preji hodne zabavy. a nezapimente popcorn!
Petr Janek
@vencelín
Pozoruju, že vždycky chcete mít poslední slovo za každou cenu, a to hodně napovídá.
Uživatel_6185387
Příspěvek podléhá schvalování.
Man Ký
Trochu jsem doufal v československé finále😞 škoda, že rozhodčí hráli velmi silně s Kanadou😞
je olympijský turnaj, tak se píšou takové články plastelíne. ale já už se teď jdu koukat místo toho na tvoje skvosty na youtube.
a jestli jsou vážně tvoje, ty nejspíš fakt nehulíš. to bude vrozená dispozice, která umožní v jednom slově udělat tři překlepy.
Mám to jenom já na svém počítači, nebo i vám dalším se podtrhuje červeným, když uděláte gramatickou chybu? to by se ti docela šiklo, vagulíne😊 vagulíne od slova vagon, jako ty tvoje videa...
Horký Rom
@Man Ký
Heh, člověk se pořád učí - svět je vážně jedno velké překvapení. A já si přitom celou dobu naivně myslel, že „vagulín“ má rodinné vazby na v@gín. Inu, jazykověda umí zaskočit i olympionika Vazelína, a to víc než středeční ráno po flámu 🙃

P.S. Nevím, jestli Lenka opravdu narazila na toho pravého Vaška, ale jedno je jisté, jeho xicht by v každém případě dokonale vystihoval všechny jeho v@ginokvality. Tak věrně a názorně, že by to člověk mohl používat jako výstražný plakát na fet.
Jan Zeman
Myslím že to může být každému jedno. Gudyho taky nezajímá v čem jezdí redaktor. O čem že je článek?