Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dodge se zbavuje skladovek zajímavým způsobem: Čím vyšší výkon, tím vyšší sleva

Marek Bednář
Diskuze (16)

Slevová akce nazvaná Dodge Power Dollars znamená tak vysokou slevu, jak silný je motor pod kapotou vybraného vozu. Zákazníci mohou ušetřit až 89 tisíc korun na osmiválcovém challengeru.

Dodge Charger a Challenger se už přestaly vyrábět, ovšem očividně jich pořád stojí hromada na skladě. Naznačuje to iniciativa automobilky, která zákazníkům nabízí slevu ve výši 10 dolarů (237 korun) za každého koně výkonu, které jeho motor nabízí.

Nabídka má svá omezení – zejména ji není možné uplatnit na verze s osmiválcem Hellcat. Přesto mohou zákazníci získat zajímavé slevy. U chargeru jde o verze SXT, GT i zajímavější R/T, na kterých jde ušetřit 2.920–3.700 dolarů (69–87 tisíc korun). Stejné varianty modelu Challenger jdou získat se slevou 3.030–3.750 dolarů (72–89 tisíc korun).

Video se připravuje ...

V případě SUV Durango se ke třem vyjmenovaným přidává ještě vysoká výbava Citadel. Slevy mají výši 2.930–3.600 dolarů (69–85 tisíc korun). Zákazníci však nemají na rozhodování dlouho – akce běží jen do konce února.

Není to poprvé, co Dodge nabízí takovouto akci. Když s ní přišel v roce 2019, zahrnul do nabídky i verze s osmiválcem Hellcat, takže slevy dosahovaly až 7.970 dolarů (tehdejším kurzem 181 tisíc korun).

V současnosti mohou takto zlevněné chargery a challengery být jedny z posledních kusů, které se prodají. Samozřejmě, akce platí v USA a nikoliv v Česku, ovšem i leckterému českému zájemci o pravověrnou „ameriku“ může přijít vhod – tím spíš, že jde o skladová auta a nebude tak muset čekat na výrobu.

Marek Bednář
Diskuze (16)

Doporučujeme

Avatar - Dinar
22. 2. 2024 09:05
Re: Dobré ceny
Rozdíl mezi současným San Franciscem a tím před deseti lety je zhruba třetina prázdných domů v širším centru města. Podoné se děje v LA a naopak ceny pozemků a nemovitostí v Texasu rostou už několikátým rokem, díky masivnímu zájmu Kaliforňanů o přestěhování do Texasu.
Ta "unie" tomu dává na zadek v celé západní společnosti, jedno, jestli je to USA, Kanada nebo přímo EU, rozdíl mezi Evropou a Amerikou je v tom, že v rámci USA se ještě dá "hlasovat" nohama.
Avatar - Barrichello
21. 2. 2024 19:04
Re: Dobré ceny
unie a zelený bolševici v USA. Nejvíc jich je dlouhodobě v kalifornici aneb stop calling them liberlas and start caliing them right names - american communist. Můžeš si dohledat kdo to řekl. Fully agree :-) :-) :-)
Avatar - eLzyx
21. 2. 2024 18:33
Re: Dobré ceny
jo, ta unie tomu dává na zadek
Avatar - speedfred
21. 2. 2024 10:18
Re: Auto vyrobené z takovou precizností, že
RAM. Parádny a pohodlný pracant aj do ťažších terénov kde valník s vlekom stojí už pod kopcom.
Avatar - Barrichello
21. 2. 2024 09:04
Dobré ceny
poslední šance koupit klasiku s poctivými motory :yes: