Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ham.
že ho uvidíme v Evropě? No design je celkem hezký, ale pokud to skutečně bude předohrab a ještě navrch v hybridu, tak se s ním mohou nechat leda tak vyfotit. Prodeje Civicu se v Evropě i u nás limitně blíží nule, kolik by se asi prodalo coupé se stejným pohonem? Obávám se, že v Evropě nestačí jenom vzhled a tvářit se "jako", ale že musí být pod kabátem i trochu adekvátní technika a to hybridní předohrab nesplňuje ani z jednoho promile, to už by bylo daleko zajímavější aby to bylo to uvažované EV.
St.
Honda si ty špatné prodeje dělá sama. O autě jsem uvažoval, ale jsou tu překážky. Nejdříve nebylo vůbec k dostání a dokonce nějaký čas k objednání. To je zásadní nedostatek, auto vždy vzbudí zájem nejvíce po představení. Navíc cena je nastavena poměrně vysoko a slevy veškeré žádné. Propagace (myslím průběžná) žádná. Jinak Hondy jsem měl už dvě, to druhé je dokonce hybrid (CR-V) a je to skvělé auto. Prelude se mi líbí. Ale pokud na malé auto napálí cenovku za milion, tak se nesmí divit. Vzhledem k systému pohonu se mi zdá i velmi smysluplný PHEV (nyní jen nová CR-V), takže proč to nepoužít i u Prelude?
Intros
Co nám furt vnucujete ty elektokramy. Chcete je, kupte si je a neotravujte. A neuzurpujte nás co mame rozum a spalovaky.
Intros
Příspěvek podléhá schvalování.
Intros
Příspěvek podléhá schvalování.
Jak jistě všichni chápete, budoucnost automobilového průmyslu je již tady a teď, a ta je ryze elektrická. Transformuje se přímo před našima očima, to je skutečná realita, a v to vůbec nemusíme doufat, Hame a St. :yes: