Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chystaná Honda Prelude by mohla mít pohonné ústrojí hybridního civicu

12 komentářů

Horký Rom
Přátele, je zjevné, že jako vždy nikoho nezajímají recenze na automobily se spalovacím motorem a hybridními systémy. Veškerý zájem návštěvníků a diskutérů na webu auto.cz se soustřeďuje pouze na články o elektromobilech. Dokonce i ti nejzapálenější fanoušci vozů se spalovacími motory vyjadřují veškerou svou zlost, strach, hejt a ostatní spaliny právě pod těmito články.
Jak jistě všichni chápete, budoucnost automobilového průmyslu je již tady a teď, a ta je ryze elektrická. Transformuje se přímo před našima očima, to je skutečná realita, a v to vůbec nemusíme doufat, Hame a St. :yes:
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ham.
že ho uvidíme v Evropě? No design je celkem hezký, ale pokud to skutečně bude předohrab a ještě navrch v hybridu, tak se s ním mohou nechat leda tak vyfotit. Prodeje Civicu se v Evropě i u nás limitně blíží nule, kolik by se asi prodalo coupé se stejným pohonem? Obávám se, že v Evropě nestačí jenom vzhled a tvářit se "jako", ale že musí být pod kabátem i trochu adekvátní technika a to hybridní předohrab nesplňuje ani z jednoho promile, to už by bylo daleko zajímavější aby to bylo to uvažované EV.
lamal
Prelud bol vzdy predohrab, nikdy to nebol problem. S hybrid pohonom 4x4 by to dnes malo vacsi vyznam.
wakantanka
So všetkým súhlas, len ma tak napadlo, že ako to bude zdieľať techniku s Civicom, tak by sa tam mohla dostať aj steojovňa z Type R a potom by to už nemuselo byť márne...
St.
Honda si ty špatné prodeje dělá sama. O autě jsem uvažoval, ale jsou tu překážky. Nejdříve nebylo vůbec k dostání a dokonce nějaký čas k objednání. To je zásadní nedostatek, auto vždy vzbudí zájem nejvíce po představení. Navíc cena je nastavena poměrně vysoko a slevy veškeré žádné. Propagace (myslím průběžná) žádná. Jinak Hondy jsem měl už dvě, to druhé je dokonce hybrid (CR-V) a je to skvělé auto. Prelude se mi líbí. Ale pokud na malé auto napálí cenovku za milion, tak se nesmí divit. Vzhledem k systému pohonu se mi zdá i velmi smysluplný PHEV (nyní jen nová CR-V), takže proč to nepoužít i u Prelude?
Allo
Ne, PHEV je sracka a nikdo kočkopsy nekupuje, jen ať zůstanou u HEV!
del42sa
holt zelené šílenství není úplně snadné vyléčit, důkazy se najdou i na tomhle fóru 😁 šiří se to jako svrab ...
St.
vsadím se, že nedokážete nakreslit hybridní systém Hondy. Tam skutečně dává PHEV smysl.
Intros
Co nám furt vnucujete ty elektokramy. Chcete je, kupte si je a neotravujte. A neuzurpujte nás co mame rozum a spalovaky.
Intros
Příspěvek podléhá schvalování.
Intros
Příspěvek podléhá schvalování.