Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hondu CR-V už je možné pořídit ve verzi N1.

Michal Fokt
Diskuze (9)
Honda byla jednou z mála značek, které po změně legislativy chyběl v nabídce vůz kategorie N1. To se však nyní změnilo a od 20. ledna je možné pořídit lehce faceliftované SUV Honda CR-V právě v této úpravě

Honda byla jednou z mála značek, které po změně legislativy chyběl v nabídce vůz kategorie N1, tedy model s pevnou drátěnou překážkou za zadními sedadly. To se však nyní změnilo a od 20. ledna je možné pořídit lehce faceliftované SUV Honda CR-V právě v této úpravě. Na tento vůz bude tedy možné uplatnit odpočet DPH při zachování bílé SPZ. Když k tomu připočítáme příchod turbodieselu 2.2 i-CTDi, který je plánovaný na únor, zcela jistě půjde o velké lákadlo pro podnikatele.

A kolik bude CR-V N1 stát? Ke všem cenám si připočtěte 25 000 za mříž (cena je včetně montáže) a odečtěte 19 % DPH, dostanete tedy u verze 2.0 ES s manuální převodovkou částku 675 540,- Kč, u provedení s automatem pak 699 840 Kč. Ceny dieselové verze 2.2 i-CTDi zatím nebyly zveřejněny, proto u nich nelze ani spočítat cenu N1, dá se ale předpokládat, že rozdíl nebude větší než 50 000 korun.

CR-V N1 bude zatím jedinou užitkovou hondou na trhu, vozy Accord Tourer a FR-V, které by se pro tuto úpravu také samy nabízely, se zatím neuvažují.

Michal Fokt
Diskuze (9)