Jak snadno ušetřit až 25.731 Kč na autopojištění?

Představte si, že ročně za povinné a havarijní pojištění zaplatíte až o 57 % méně. Není to nijak složité a stačí na to pár minut vašeho času.

Žijete v domnění, že jste vždy nuceni zaplatit cenu, kterou vám vyměří pojišťovna? Opak je pravdou – vy jste ten, kdo prochází pomyslným supermarketem autopojištění a vybíráte si ten nejlákavější (a nejlevnější produkt).

Rozdíly na trhu jsou propastné

Zjišťovali jsme, jak moc se liší ceny na pojistném trhu. Využili jsme data portálu Porovnej24.cz, který se zabývá porovnáním cen autopojištění.

Nejdříve jsme do online porovnání zadali majitele vozu Ford Fiesta (řidič ve věku 40 let, s naježděným bonusem 79 měsíců. Nejlevněji může povinné ručení pořídit za 2434 Kč, nejdražší pojistná nabídka je v ceně 5742 Kč. Řidič tudíž může ušetřit 57,61 % ceny.

Kolik můžou ušetřit majitelé vozů Škod Kodiaq a Volkswagen Polo?

Kolik můžou ušetřit majitelé vozů Škod Kodiaq a Volkswagen Polo? Kolik můžou ušetřit majitelé vozů Škod Kodiaq a Volkswagen Polo?

Ještě větší úspora na havarijním pojištění

Havarijní pojištění je obvykle výraznější položkou v rozpočtu než povinné ručení. Právě z důvodu jeho vyšší ceny je možné na něm ušetřit vyšší peněžní částky.

K jak velké úspoře si můžou přijít majitelé vozů Ford Fiesta, Škoda Kodiaq a Volkswagen Polo?

K jak velké úspoře si můžou přijít majitelé vozů Ford Fiesta, Škoda Kodiaq a Volkswagen Polo? K jak velké úspoře si můžou přijít majitelé vozů Ford Fiesta, Škoda Kodiaq a Volkswagen Polo?

Ušetřit lze desetitisíce korun

Díky porovnání cen lze získat výraznou úsporu. Pokud bychom brali celkový rozdíl mezi nejlevnější a nejdražší cenou za povinné ručení i havarijní pojištění dohromady, dostaneme se na tyto částky:

  • Ford Fiesta – celková úspora 12.646 Kč ročně
  • Škoda Kodiaq – celková úspora 25.731 Kč ročně
  • Volkswagen Polo – celková úspora 12.219 Kč ročně

Chcete zjistit, kolik můžete ušetřit vy? Není nic snadnějšího než využít porovnání cen na povinného ručení na Porovnej24.cz.

Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly