Na dovolenou autem? Jedině s rezervním autoklíčem!

Prezentace klienta
Diskuze (0)

Stát před zamčeným autem a nedostat se ke svým věcem. Namísto plánovaného výletu čekat na odtahovou službu. Nemoci dojet ani zpět do hotelu. Tak si nikdo dovolenou nepředstavuje. A ať už ji trávíte s rodinou nebo s přáteli, nikoho z nich podobnými změnami plánů rozhodně nepotěšíte. Na vině je přitom jedna zdánlivě bezvýznamná drobnost. Ztracený nebo nefungující autoklíč.

Pokud jde o dovolenou, auto stále patří k nejoblíbenějším dopravním prostředkům. Každoročně však během sezony dovolených vyráží tisíce řidičů na cesty s pouze jedním klíčem od svého vozu. A celá řada z nich na to také doplácí. Zvláště během dovolené se snadno stane, že se klíč poškodí, ztratíte jej a nebo Vám jej v davu turistů ukradnou. Mít po ruce rezervu Vám může zachránit celou dovolenou.

Jestliže tedy náhradní autoklíč doma máte, rozhodně na něj při odjezdu nezapomeňte. Pokud máte jenom jeden klíč, co nejdříve si nechte vyrobit ještě jeden. Je to investice, která se vyplatí. Pro autoklíče dnes již nemusíte pouze do autoservisů, vyrábí je také řada klíčových služeb. Navštívit můžete například KLÍČOVÉ CENTRUM, které má pobočky po celé republice a většinu autoklíčů vyrobí na počkání. Specialisté z KLÍČOVÉHO CENTRA mají s klíči pro vozy všech typů i značek více než 25 let zkušeností. Na jejich výrobu jsou používány pouze kvalitní polotovary a profesionální stroje dodávané italskou společností Silca, která je světovým leaderem ve výrobě klíčů a autoklíčů.

Pro výrobu autoklíče kontaktujte svou nejbližší provozovnu KLÍČOVÉHO CENTRA a užijte si dovolenou bez starostí!

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly