Nepropásněte 31 dní výhod a získejte servis na 3 roky zdarma, akční ceny a úvěr 4,5 %

Komerční prezentace

Plánujete-li pořídit do vaší firmy dodávku, vězte, že pravý čas nastal právě teď. Od 1. do 31. října totiž můžete zakoupit lehký užitkový vůz značky Peugeot za akční cenu, s kompletním servisem na tři roky zdarma a navíc můžete využít mimořádně výhodný úvěr s úrokem jen 4,5 %.

Na českém trhu lehkých užitkových vozů je značka Peugeot jedním z klíčových hráčů. Dominantní pozici drží už několik let. V letech 2017 a 2018 se stala nejprodávanější značkou užitkových vozů u nás a s aktuální atraktivní nabídkou naznačuje, že se letos opět hodlá poprat o prvenství. Jejím cílem je vyhovět náročným požadavkům firemních klientů a nabídnout perfektní kvalitu služeb. I proto se jejím hlavním prodejním argumentem stala komplexní servisní smlouva. Právě tuto výhodu staví do popředí  akce 31 dní Peugeot Professional, v rámci které si firemní klienti mohou pořídit lehký užitkový vůz s tříletým servisem zdarma. Servisní smlouva zaručí vaší firmě bezplatné opravy a údržbu vozu, včetně výměny opotřebovaných dílů, práce i nadstandardních asistenčních služeb až na 3 roky/90.000 km.

Nabídka se vztahuje na kompletní řadu lehkých užitkových vozů značky Peugeot. Ať už vaše volba padne na nejmenšího zástupce užitkové modelové řady, Peugeot Partner, oceněného prestižním mezinárodním titulem „Van of The Year 2019“ (Dodávka roku 2019), nebo zvolíte-li prostřední model, Peugeot Expert, s úctyhodnou variabilitou (3 délky, až 9 cestujících), či rozhodnete-li se pro největší dodávku Peugeot Boxer, která je už od roku 2015 nejprodávanějším užitkovým vozem na českém trhu, vždy budete mít jistotu, že získáte akční výhody včetně možnosti úvěru s 4,5 % úrokem. Například Peugeot Boxer s užitečným objemem 13 m3 pořídíte už za cenu 474.000 Kč bez DPH.

Pro nový užitkový Peugeot s řadou akčních výhod se můžete vypravit od 1. do 31. října do libovolného prodejního místa značky Peugeot. Nabídka je platná pro firmy a podnikatele.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly