Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Neštvěte ruskou pořádkovou policii. Můžete dopadnout zle! (video)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (43)
Asi každý z nás občas někam spěchá a nejezdí přímo ukázkově, v Rusku se tohle ale nemusí vyplatit. Stačí narazit na pořádkovou policii a je zle!

V minulosti jsme se již několikrát přesvědčili o tom, že je Rusko z pohledu řidiče opravdu drsný kraj. Vedle videí s bouračkami, které bychom si občas snad ani nedovedli představit, jsou to ukázky nemožného chování některých řidičů, to se jim ale může v mžiku oka dost nevyplatit. Třeba jako v případě „frajírků“, kteří na silnici šikanovali cyklistu, a nakonec skončili v klepetech. Je toho ale víc.

Jak můžete vidět v přiloženém videu, agresivní styl jízdy a troubení dostal řidič automobilu z výhledu oplaceny. Během své jízdy naštval partu pořádkových policistů, kteří jej zastavili rovnou na silnici, a než se „chudák“ nadál, kolem auta mu skákala spousta naštvaných chlapů jako hora.

Samotná akce začíná až za padesátou sekundou videa, pokud ale budete sledovat od začátku, narazíte na situaci, kterou se řidič provinil. Byl v právu on, nebo pořádková policie jedoucí v červené dodávce?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (43)
5. 9. 2016 22:04
Re: Zažil jste někdo...
Chlape, rusofilcky su snad vsade, aj tu..
5. 9. 2016 22:01
Re: Cechackovstvi - chlapi co se chovaji jako d...vky
>:D >:D >:D proste vuuuul
5. 9. 2016 22:00
Re: Cechackovstvi - chlapi co se chovaji jako d...vky
Ty si proste kompletny j*bo :-) .. zakon je zakon, *. Zakon plati aj pre fizla a na tom videu ho fizli porusili hned niekolkokrat.

Porusit predpis je jedna vec, porusit paragraf trestneho zakona druha. Vyskusaj si to, *. Fizel nema pravo porusit paragraf, lebo ho niekto vytocil. A uz vobec ti zakon nedovoluje brat spravodlivost do vlastnych ruk. To si videl vo filme, ze?

Samozrejme, ze policajtov by volat kazdy, lebo musi... je to ich praca a ich uloha, nikto za to nemoze, ze to je tak. Neviem, co to ma spolocne s tym, ze fizli sa na videu spravaju ako kkti.

Ano, ty mas IQ cernocha..
Avatar - Ghostyx
5. 9. 2016 11:49
Re: Rusko
"Netrep" nesmysly! :no: Kolikrát jsi v tom Rusku byl, abys mohl srovnávat? Je to obrovská země a to, že tady sleduješ na Youtube nějakou sestříhanou snůšku toho nejhoršího, co se tam v celé zemi za ta léta (možná desetiletí) stalo na jejich silnicích neznamená, že se tam denně tohle stává! Ano je to už Ázie a má to již svá specifika, která je potřeba při řízení znát a respektovat, nicméně na silnici jsem tam nikdy nepotkal tolik agresivních a hlavně nevyzpytatelných individuí (většinou ozbrojených a hodně opálených), jako třeba v LA v Americe... :-!
5. 9. 2016 10:24
Re: Cechackovstvi - chlapi co se chovaji jako d...vky
Podival ses jim do postovnich schranek?