Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinka na Auto.cz: diskuse s podporou pro registrované uživatele

redakce AUTO.CZ
Diskuze (141)
Když jsme před deseti dny spouštěli nový design Auto.cz, slíbili jsme vám nové diskuse s podporou pro registrované uživatele. Slib plníme. Zde jsou.

Když jsme před deseti dny spouštěli nový design Auto.cz, slíbili jsme vám nové diskuse s podporou pro registrované uživatele. Těsně před odjezdem části redakce na pařížský autosalon slib plníme a nový systém diskusí spouštíme. Co se změnilo? Nový systém diskusí je přímo spojen s registracemi na serveru Auto.cz, což mimo jiné znamená konec situacím, kdy si v diskusi někdo přivlastnil přezdívku notoricky známého diskutéra a pod tímto „nickem“ v některých diskusích vystupoval.

Základem používání nového systému diskusí a dalších funkcí, které připravujeme, je registrace. Na této stránce si vyplníte své přihlašovací údaje a e-mail a zaregistrujete se. Jakmile úspěšně prodejte procesem registrace, můžete se přihlásit. Jako registrovaní uživatelé bude přispívat do diskusí s jistotou, že vám nikdo vaši přezdívku nesebere a pokud se tak náhodnou stane, bude jasně vidět, že jde o neregistrovaného uživatele.

Tímto chceme apelovat na všechny uživatele, aby se nesnažili zaregistrovat pod přezdívkami, jež dlouhodobě používají jiní uživatelé. Nicky typu mates, marko, Ricardo nebo GTI budou přiděleny osobám, které pod nimi léta vystupují. Pokud máte problém se zabraným nickem, napište nám prosím e-mail. V případě přezdívek shodných s křestním jménem uživatele (Libor, Pavel, Honza atd.) uplatníme systém kdo dřív přijde…

Přihlášení funguje napříč celým serverem, zatím není propojeno s blogy a motorcafé. Cílem je, aby vám na Auto.cz stačilo jediné přihlašovací jméno a heslo, a to do všech sekcí a na všechny služby, které nabízíme či teprve nabízet budeme. I tentokrát vás prosíme o pochopení, převést statisíce příspěvků na nový systém bylo technicky náročné, takže se mohou objevovat určité chybičky.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (141)
Avatar - misoo
27. 9. 2006 13:45
Re: Tom´s back!!!
tu som sa tiez zabudol prihlasit... :*)
Avatar - misoo
27. 9. 2006 13:45
Re: Blamáž při registraci nicku
zabudol som sa prihlasit... :*)
Avatar - misoo
27. 9. 2006 12:52
Re: nemam aktivacny link v maily
tak nakoniec mi to nefungovalo vdaka mojej hluposti :no:, za vzniknute trable a stratu casu sa velmi ospravedlnujem a zaroven dakujem za perfektny a promptny pristup redakcie !! :yes:
27. 9. 2006 10:03
Re: nemam aktivacny link v maily
viz email z auto.cz …
26. 9. 2006 21:53
Re: PRO REDAKCI - MAILOVÉ ANNONCE
Buď rád... >:D ;-)