Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pátek třináctého v Bruntálu: sekerou a lihem na vlastní auto

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)
Není to apríl.

Policejní tiskovou zprávu, kterou vytvořila mluvčí bruntálských policistů Lucie Zgarbová, stojí za to citovat beze změn:

Neobvyklý případ ničení vlastního majetku šetří nyní jako výtržnictví moravskoberounští policisté. 28letý muž je podezřelý z toho, že večer 13.4.2007 v podnapilém stavu za náměstím 9. Května sekerou rozbil své vozidlo. Auto pak za pomoci lihu, kterým polil sedadlo řidiče, zapálil. Od hořícího automobilu zahořela i vedle stojící dřevěná vývěsní deska Městského úřadu Moravský Beroun. Požár museli uhasit přivolaní místní hasiči. Ke zranění osob nedošlo. Policisté podezřelého zajistili a převezli do PAZS ve Šternberku, kde mu bylo přístrojem Dräger naměřeno 2,4 promile alkoholu. Případ je dále v šetření. Hmotná škoda bude vyčíslena. K pohnutkám podezřelého policisté zjistili, že během celého pátku 13.4. u něj došlo k několika osobním vážným problémům, které nakonec psychicky nezvládl.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (13)
Avatar - Ghostyx
17. 4. 2007 10:36
Re: Chápu ho,
Jo a v zivote bych si nedovolil zapalit legendarni Clio V6 predchozi generace (soudim dle obrazku), ktere je dle meho nazoru francouzske Ferrarko na kolech... :yes: :-!
Avatar - Ghostyx
17. 4. 2007 10:31
Re: Chápu ho,
Taky mam ted Rendla a priznam se, ze me tohleto nenapadlo, protoze jsem max. spokojenej... Dokonce me tohleto nenapadlo ani u myho predeslyho auta od jednoho nejmenovaneho koncernu, kde tech zavad bylo nepomerne vice... Dle meho ten, co tohleto udela se svym majetkem bud nema vsech 5 pohromade nebo se jedna o nevydareny pojistny podvod... >:-[]
17. 4. 2007 08:08
Re: Chápu ho,
Co takhle, kdyby sis změnil nick? ;-) Jinak renaulta jsem měl jednoho a stačil mi...
16. 4. 2007 17:54
Anketa
Myslim, ze aj takato sprava patri na tento web, ale ta anketa je blbost. Nema zmysel vysvetlovat, je to proste kravina. 8-s