Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rider Magazine - 3/07

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Po prvních dvou číslech Rideru je tady třetí opět zaměřený na tuning a streetracing. Tentokrát přinášíme jeden z velice zábavných snímků poslední doby - DVD Mischief.

Po prvních dvou číslech Rideru je tady třetí opět zaměřený na tuning a streetracing. Tentokrát přinášíme jeden z velice zábavných snímků poslední doby - DVD Mischief. V časopisu najdete pár upravených aut a jedno z nich má dokonce kompresor. Potom několik strojů, které jinde neuvidíte a dva rozhovory s lidmi, o kterých je škoda nevyprávět. Zajímavá byla jak návštěva u rallyekrosaře Kotka, tak u Pavla, jednoho z hovad z Maxipervers. U něj jsem se zdržel o něco víc a než jsme se k něčemu dostali, hodil jsem na sebe montérky a šli jsme rozebírat motor Mini Coopera. V novém Rideru se dozvíte něco o Viperu, Toyotě Celica, Chevroletu Camaro a otestujeme Jawu Roadstar. To je tak asi všechno, větší srandu užijete při prohlížení fotek, čtení rozhovorů a koukání na film. Užijte si to.

Přéma, šéfredaktor

MiSCHIEF DVD

bmw audi mini ferrari focus lamborghini bmw audi mini ferrari focus lamborghini Snímek Mischief je jasným příkladem toho, jak čas letí. Zatímco nedávno nám Američané demonstrovali vozový park své mládeže v uměleckých velkodílech jako například Beverly Hills 902 10, dnes nám stroje zámořských spratků nejlépe ukáže toto DVD. Posun v čase je ale znát na způsobu, jakým se puberťáci baví. Jestliže v Beverly Hills si český divák odplivl ve chvíli, kdy Brandon usvědčil Dylana z držení smotku marihuany, v Mischiefu je ilegální činnost přítomná prakticky stále. Hned v úvodu například rošťák v BMW M3 vygumuje kolo před Bílým domem a hned nato se kamera přesune do prostředí ilegálních závodů. Ty se ve filmu objeví několikrát a vždy je ukončí příjezd policie. Jednou je zásah četníků zpestřen útěkem hlavních hrdinů, kteří s vypnutými světly zmizí přes obrubník a zátarasy. Nebo se také mezi pouličními závodníky najde šílenec ve Ventu, který bůhví proč najíždí ostatním do aut. Celkem adrenalinová je scénka, kdy jej chce dav zastavit a co chvíli se najde někdo, kdo k Ventu přiběhne a řidiči jednu natáhne. Pilot se ale nedá, nabourá další káru, zase dostane pěstí a tak dál, až si říkáte , co z toho má... Na chvíli se podíváme, jak se dá v Americe blbnout na sněhu a kromě parkovišť si sem tam někdo vyrazí i do provozu.

Kromě pouličních závodů, smyků v provozu a kouře na parkovištích proběhne ve filmu i pár motorek na zadním a sem tam i nějaká roštěnka a hlavně hromada super aut, které u nás moc nepotkáte. Kromě několika M3 taky Ferrari, Integry, Supry a jedno brutální Lamborghini Countach. Samostatná kapitola se věnuje bouračkám dragsterů, většina speciálů se roztočí a jde čelně do zdi, až na jeden Focus, kterému mohutně exploduje motor. Taky je tady jeden brouk, který jde po startu hodně na zadní. Nudit se rozhodně nebudete - posuďte sami v krátké ukázce na www.ridermag.cz

Bonusy:

1.      Accord Auto Abuse

2.      Top Speed Run Audi S4

3.      Lambo, Supra Drag

4.      Vegas Sema Show

Co o filmu říkají:

„Tento film nechává „Rychle a Zběsile“ daleko za sebou!“

- Mike Robleto, Superstreet Magazine

„Nesnažte se nic podobného napodobovat - rozsekáte se.“br

- Stuff Magazine

„Konečně film, který odhaluje realitu a tvrdost ilegálních závodů.“br

Mike Shartsis, Euro Tuner Magazine

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)