Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soutěž Video za 1.000 Kč: Známe vítěze posledního, 10. kola

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)
V pondělí 8. června jsme na Auto.cz spustili videosoutěž, na výherce jednotlivých kol čeká 1.000 Kč. Podívejte se na vítězná videa z každého dne.

10. kolo: Peter Nedělník, Šumperk

Video se připravuje ...

Úplně poslední tisícikoruna v soutěži Video za 1000 putuje pod vrcholky Jeseníků. Stylově se jedná o pořádný (ú)let – řidič červeného vozu Škoda Rapid v něm zatáhl ruční brzdu a pak se pořádně proletěl vzduchem…

Děkujeme všem soutěžícím za účast a blahopřejeme vítězům jednotlivých kol!

9. kolo: Petr Uhlíř, Kolín

Video se připravuje ...

Autor následujícího videa je docela odvážný. Bouře změnila silnici nedaleko Kolína v řeku a přestože spolujezdkyně protestovala, řidič nedbal a držel směr, brod nebrod. Jak to dopadlo se podívejte sami, doporučujeme u toho dát si volume doprava…

Gratulujeme vítězi a připomínáme, že zítra se koná poslední kolo a tudíž rozdáváme posledních 1000 Kč!

8. kolo: Martin Beneš, Kladno

Video se připravuje ...

Martin Beneš nám poslal video ze své cesty na nákup. Jeho zrychlená cesta za čerstvým chlebem nás pobavila dnes nejvíce. Vidíte, jak málo stačí k tomu, abyste vyhráli 1000 Kč? Těšíme se, s čím tedy zítra přijdete vy. Vyhrát může opravdu každý, přičemž do konce soutěže zbývají už jenom 2 dny.

7. kolo: Jakub Janda, Praha

Video se připravuje ...

Autorovi tohoto videa se na letišti v Mnichově Hradišti podařilo natočit Opel Astra se speciálními návleky na zadních kolech, díky kterým se automobil chová jako na ledu a když se to umí, tak i nádherně driftuje. Ostatně posuďte sami!

6. kolo: Jan Meca, Praha

Video se připravuje ...

O uplynulém víkendu se v rozlehlém areálu bohnické léčebny v Praze konala monstrózní automobilová akce Legendy 2015, na které se návštěvníkům předvedlo více než 750 vozů a 350 motocyklů. Na uzavřené trati uvnitř areálu se konaly i spanilé jízdy, z jedné takové nám poslal vítězné video Jan Meca.

5. kolo: Boris Nestrašil, Praha

Video se připravuje ...

Videozáznam pochází z okruhu v Abú Dhabí, kde si na vlastní kůži můžete vyzkoušet, jaké to je řídit Formuli 3000. Doslova za pár peněz (v přepočtu cca 10.000 Kč) vám monopost jednoduše půjčí a vy sám si s ním projedete okruh s šestiválcem za zády. Zážitek je to nadpozemský!

4. kolo: Jana Richtrová, Praha

„Koule smrti“ v podání dvou jezdců-kaskadérů na motocyklech během letošní výstavy Motocykl v pražských Letňanech. Tímto gratulujeme první výherkyni v soutěži!

Video se připravuje ...

3. kolo: Lukáš Mrkvička, Borek

Jak to dopadne, když se technikovi v servisu zalíbí hudba ve vašem automobilu? Koukněte na video, a dejte si u toho volume doprava.

Video se připravuje ...

2. kolo: Štěpán Wagenknecht, Křenice

Štěpán Wagenknecht spolu s kamarády vyzkoušel a natočil launch control u vozu Nissan GT-R.

Video se připravuje ...

1. kolo: Ondřej Sedlák, Pozořice

Ondřej Sedlák nám poslal video, které ukazuje (ne)funkčnost elektronických asistentů ve voze Škoda Yeti, respektive režimu Off-road.

Video se připravuje ...


Soutěž spočívá v tom, že vámi zaslané video musí být zajímavější než ty, které pošlou v ten samý den další čtenáři. Každý všední den od 8. do 19. června 2015 redakce Auto.cz vybere nejzajímavější zaslané video a rovnou autora odmění tisícovkou. Zveřejnění výsledků proběhne tentýž den večer, více je uvedeno v pravidlech.

Máme jenom pár podmínek. Video musí mít motorickou tématiku, být dlouhé maximálně dvě minuty a nemělo by přesáhnout 450 MB. To, jak si vyložíte „motoristickou“ tématiku, je čistě na vás. Zašlete třeba krásný supersport na trati, brodění poctivého off-roadu bažinou, či jak si myjete na zahradě své auto. Jedno je ale jasné – vaše video musí být to nejzajímavější! Nerozhoduje, zdali video natočíte mobilem z ruky, nebo profesionálně kamerou.

Redakce odmění 10 nejkreativnějších z vás a celkem rozdá 10.000 Kč. Šanci na vítězství má opravdu každý, protože nikdy nevíte, s jakou konkurencí bude vaše video v ten konkrétní den soupeřit. Nic vám tedy nebrání. Soutěžte se svým videem na soutez@auto.cz.




Pravidla k soutěži „Video za 1000“

Soutěž Video za 1000, dále jen „soutěž“, probíhá v období od 8.6.2015 do 12.6.2015 a od 15.6.2015 do 19.6.2015 na internetových stránkách www.auto.cz. Soutěží se s motoristickými videi s pravidly soutěže. Soutěž je určena čtenářům starším 18 let.

Organizátorem a provozovatelem soutěže je společnost CZECH NEWS CENTER a.s., IČ 02346826, se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 (dále jen „Provozovatel“).

Účastníkem soutěže se stává každý, kdo zašle v souladu s těmito pravidly video na zadané téma, tj. motorismus. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo cizí státní příslušníci trvale či dlouhodobě žijící na území České republiky starší 18 let. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Provozovatele a jejich rodinní příslušníci.

Délka videa nesmí přesáhnout 2 minuty a velikost souboru nesmí přesáhnout 450 MB. Videa zasílejte ve formátech avi, mp4 a mpeg. K zaslání videa (pokud přesahuje kapacitu emailu) využijte transferových webů stylu www.uschovna.cz, www.leteckaposta.cz. Není povoleno (z technických důvodů) užívat web www.uloz.to.

Účastník soutěže zasláním Videa do soutěže potvrzuje, že

a) je autorem přihlášeného videa a že toto video je původní

b) disponuje veškerými právy k tomuto videu

c) má vypořádána veškerá práva s osobami, které jsou na videu zobrazeny, včetně svolení poskytnout takovéto video do soutěže a zveřejnit ji podle těchto pravidel

d) užitím videa Provozovatelem dle těchto pravidel nebudou nijak porušena ani ohrožena práva třetích osob a zavazuje se Provozovatele odškodnit z případných nároků těchto osob vznesených proti Provozovateli

e) Videa budou po dobu od jejich přihlášení do soutěže do 19. 6. 2015 poskytnuty výhradně Provozovateli, a že videa dosud nebyla přihlášena do žádné jiné soutěže.

Přihlášením do soutěže dávají účastníci soutěže souhlas s těmito pravidly a se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám Provozovatele, a to zejména ke zveřejnění jména, bydliště a videií (či jejich sekvencí a z nich pořízených fotografií) účastníků soutěže nebo osob zobrazených na soutěžních videích v tištěných a internetových mediích Provozovatele. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Neúplně označená videa a přihlášky nebudou do soutěže přijaty.

Účastník soutěže uděluje přihlášením videí do soutěže Provozovateli časově neomezenou bezúplatnou nevýhradní licenci k užití zaslaných videí bez územního omezení, a to zejména, nikoliv však výhradně formou uveřejnění v tištěných a internetových mediích Provozovatele a na jím pořádaných výstavách, otištění v tiskových a propagačních materiálech Provozovatele, nebo také užití ve formě kalendáře vydaného Provozovatelem či mobilních službách a multimédiích produkovaných Provozovatelem.

Provozovatel je oprávněn ze soutěže vyřadit video, které

a) neodpovídá zadanému tématu soutěže

b) obsahuje prvky násilí či pornografické prvky, či je jinak v rozporu s dobrými mravy

c) by mohlo poškodit dobré jméno Provozovatele nebo dobré jméno tištěných a internetových médií vydávaných Provozovatelem

d) u kterého byl zjištěn podvod při hlasování či nedodržení jiných podmínek soutěže.

O tom, zda přihlášené video vyhovuje podmínkám soutěže, rozhoduje Provozovatel.

Harmonogram a systém soutěže

Soutěž probíhá ve dvou kolech:

8.6. – 12.6.2015

15.6. – 19.6.2015

Přihlašování videí probíhá vždy v soutěžní den mezi 8:00 a 16:30.

Výherce daného soutěžního dne bude oznámen tentýž den do 20:00.

Soutěžící se stává účastníkem soutěže zasláním prvního soutěžního videa na soutez@auto.cz (příp. zasláním odkazu na uložené video na transferovém webu). Ke každému videu je účastník soutěže povinen uvést své občanské jméno a příjmení, adresu, e-mailovou adresu a telefonní kontakt. Účastník soutěže potvrzuje, že veškeré takto poskytnuté údaje jsou pravdivé.

Účastník soutěže může zaslat maximálně 5 videí v jednom kole, v daném kole může vyhrát pouze jednou.

Způsob výběru vítěze

Vítězem se stane to video, které vybere na základě osobních preferencí redakce www.auto.cz. Každý soutěžní den vyhrává jedno video. Video do soutěže musí být v soutěžní den zasláno mezi 8 až 16:30 hodinou. Redakce vybere vítězné video pro daný soutěžní den vždy v předmětný soutěžní den po 16:30 z videí zaslaných toho dne a vyhlásí vítězné video na internetových stránkách www.auto.cz vždy nejpozději do 20:00 předmětného soutěžního dne.

Ceny

10 vybraných soutěžících získá 1.000 Kč. Celkem se tedy jedná o 10.000 Kč, které budou zaslány výhercům.

Kontaktování výherců, převzetí výhry, závěrečná ustanovení

Výherci soutěže budou informováni e-mailem marketingovým oddělením Provozovatele. Ke kontaktování budou použity údaje zadané účastníkem soutěže při přihlášení do soutěže.

Soutěžící jsou povinni Provozovateli poskytnout součinnost k tomu, aby mohli být informováni do 14 dnů ode dne uveřejnění výherce. Pokud se Provozovateli nepodaří výherce soutěže kontaktovat (obdržet od výherce potvrzení, že výhru přijímá) nejpozději do data uvedeného v předchozí vědět, propadá výhra ve prospěch Provozovatele. Provozovatel učiní za dost povinnosti kontaktovat výherce, pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3 x kontaktuje na jím uvedené emailové adrese.

Jména výherců budou zveřejněna na internetových stránkách www.auto.cz nejpozději do 30. 6. 2015.

Konkrétní datum a čas předání výher bude výhercům zaslán e-mailem nejpozději do 30. 6. 2015. Výhry budou zaslány výherci ve formě složenky či prostřednictvím převodu, a to na účet sdělený výhercem nejpozději do 31.6.2015. Pokud výherce do shora uvedeného termínu neposkytne potřebné bankovní údaje k zaslání výhry, propadá výhra ve prospěch Provozovatele.

Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Soutěžící jsou si vědomi a souhlasí s tím, že veškeré vztahy či případné spory související s účastí v soutěži se řídí českým právem a budou rozhodovány u obecných soudů České republiky.

Provozovatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří poruší tato pravidla, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)
14. 6. 2015 19:41
Re: GT-R
Díky moc, snažíme se to postupně vylepšovat
Avatar - vabis
13. 6. 2015 22:51
Re: tomu se říká levná pracovní síla:)
Ceny nic moc, to je pravda. Na druhou stranu mnoho lidí se chce prezentovat, tak má možnost ;-)
13. 6. 2015 19:00
Re: GT-R
Máte to hezké :yes:
12. 6. 2015 07:24
Re: A čo vaši slovenskí čitatelia a fanúšikovia? Nemajú náro
Je to sice český web, ale komunita je zde, ať se ti to líbí nebo ne, československá. A taky trvalý mimo čr má hodně Čechů.
Avatar - Lukixe
10. 6. 2015 17:25
Re: A čo vaši slovenskí čitatelia a fanúšikovia? Nemajú náro
Otázka znie:Prečo hrať tieto primitívne súťaže?To je také ovečkovské >:D Ten dlhý litr sa vôbec neoplatí premieňať.To ti tak chýba tých 33€?Kašli na to a nesmúť ;-)