TipCars.com - inzerát nyní podáte snadněji

Komerční prezentace

 

Prodáváte vůz a chcete podat inzerát online? Nebaví vás zdlouhavé zadávání inzerátu? Nevíte si rady, jakou stanovit prodejní cenu? Inzertní portál TipCars.com, jako součást vydavatelství Vltava Labe Media a.s., vylepšuje aktuální systém soukromé inzerce.

Web TipCars.com zprostředkovává prodej ojetých i nových aut, a to jak mezi autobazary a zájemci o auta, tak i přímo mezi lidmi navzájem. V inzerci TipCars.com přibude měsíčně více než šest stovek inzerátů od soukromých prodejců. A právě této skupině prodejců se TipCars momentálně snaží ulehčit život. V následujících odpovědích na naše otázky nám přiblížil Ing. Marek Knieža, výkonný ředitel TipCars.com, jak a v čem se chystají být soukromým prodejcům nápomocni.

Jaké změny chystáte v soukromé inzerci?

Aktuálně v soukromé inzerci implementujeme sofistikovaný systém zadávání inzerátů, který by měl prodejci ušetřit čas a ještě mu pomoci se stanovením prodejní ceny.

V čem konkrétně změna spočívá?

Náš systém využívá automatického doplnění údajů o vozidle, a to na základě zadaného VIN kódu. Konkrétně: inzerent zadá VIN kód svého vozu a systém již za něj doplní značku, model, motorizaci, atd. Pokud zadá stupeň výbavy, na základě naší databáze vozů automaticky doplníme jednotlivé položky výbavy, např. že zvolený výbavový stupeň Elegance disponuje ABS, posilovačem řízení, klimatizací a podobně. Samozřejmě inzerent může veškeré údaje o vozidle a výbavě korigovat ručně.

Co když neznám VIN vozidla?

Z hlavy ho zná málokdo. Před začátkem zadávání inzerátu proto upozorňujeme, aby si inzerent připravil potřebné dokumenty, v tomto případě technický průkaz, kde je VIN uveden, a dále údaje jako stav STK a stav kilometrů. VIN můžete vepsat i v pozdějších krocích zadávání inzerátu, nicméně se tak připravíte o výhodu automatického doplnění údajů o vozidle a tím i úsporu času. 

Na začátku jste zmínil pomoc se stanovením prodejní ceny…

Ano. Prodejce si samozřejmě může zjistit v naší nabídce, za kolik se stejný model s podobnou výbavou a kilometry aktuálně na webu prodává. To si však žádá také svůj čas.  Proto při zadávání ceny vozu nabídneme prodejci orientační informaci, za jakou cenu se podobné vozidlo na TipCars.com nabízelo za poslední 3 měsíce.  Stanovení konečné ceny je v plné kompetenci prodávajícího, a tuto může průběžně u svého inzerátu měnit.

Od kdy inovovaný systém soukromé inzerce bude fungovat?

Tato novinka již funguje. Registrovaní uživatelé, kteří přes nás chtějí podat inzerát, mohou vyzkoušet novou verzi v sekci „moje inzerce“- beta. Vzhledem k tomu, že novinka funguje v testovacím režimu, budeme rádi za zpětnou vazbu uživatelů, která nám pomůže celý systém vyladit. Věřím, že uživatelé ocení naši snahu o automatizaci a děkujeme všem, kteří se při prodeji nebo nákupu vozu rozhodli pro TipCars.

Děkujeme za rozhovor a přejeme hodně spokojených uživatelů…

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly