V práci nemusejí vědět, že si berete půjčku na auto. Potvrzení od zaměstnavatele totiž nepotřebujete.

Komerční prezentace

Jestliže si potřebujete pořídit auto, ale zrovna na něj nemáte našetřeno, a to ani na auto z druhé ruky, můžete s přehledem využít půjčku na auto bez doložení příjmů. K jejímu vyřízení totiž nepotřebujete papírové potvrzení o příjmech s podpisem zaměstnavatele. Stačí výpis z účtu nebo výplatní pásky, případně online náhled do vašeho bankovnictví, který lze poskytovateli půjčky umožnit. Díky tomu budete mít půjčku na auto vyřízenou rychleji, ale také bez toho, aby o ní váš zaměstnavatel cokoliv věděl.

Půjčka na auto bez papírového doložení příjmů je bezpečná

Úvěr na auto, u kterého není potřeba dokládat potvrzení od zaměstnavatele, vám poskytne i banka, nejen nebankovní společnosti. A jak si to může banka dovolit? Snadno. Půjčka bez doložení příjmů je totiž úvěrem, pro jehož získání musíte příjem sice doložit, ovšem nikoliv papírově a nikoliv s razítkem a podpisem zaměstnavatele.

Vzhledem k rozmachu online technologií stačí nebankovnímu poskytovateli, ale i bance, abyste poslali výpis z účtu za poslední tři nebo více měsíců, kde se jasně prokáže, jaký máte stálý příjem a zda jste schopní úvěr splácet. Můžete také nafotit několik posledních výplatních pásek nebo dát bance či nebankovnímu poskytovateli úvěrů možnost jednorázově nahlédnout (pouze nahlédnout) do vašeho online bankovnictví.

Všechny výše zmíněné kroky jsou alternativními postupy jak doložit svůj příjem bez toho, abyste museli svého zaměstnavatele žádat o potvrzení příjmů a o razítko s podpisem. O tom, že jste si právě koupili auto na úvěr, se v práci nemusí dozvědět vůbec nikdo.

Ušetřete spoustu času díky online vyřízení

Online potvrzení o příjmech je také možností, jak výrazně urychlit vyřízení půjčky na auto. Online prostředí totiž funguje naprosto kdykoliv, takže o úvěr můžete žádat třeba o půlnoci nebo během víkendu. A zejména nebankovní poskytovatelé mají svou provozní dobu přizpůsobenu požadavkům svých klientů, takže často pracují i do pozdních večerních hodin.

Poté, co odešlete žádost o spotřebitelský úvěr, přiložíte potřebné dokumenty, respektive jejich elektronické kopie a přidáte elektronické potvrzení o příjmech v některé z výše zmíněných podob, můžete mít půjčku na účtu ihned – prakticky již během několika minut. Zejména pokud máte dostatečnou bonitu a bezproblémové registry dlužníků, měla by být pro vás cesta k penězům na auto otevřená.

Pečlivě porovnávejte

Než si ale vyberete konkrétního poskytovatele půjčky, pečlivě pročítejte obchodní podmínky každého z nich. Srovnejte si cenu úvěru, a to jak úrokovou míru, tak celkové RPSN. Zjistěte si, jak poskytovatel postupuje, pokud se objeví potíže se splácením.

I tahle stránka úvěru je totiž důležitá, protože do finančních potíží se každý z nás může dostat naprosto kdykoliv. Pokud v obchodních podmínkách něčemu nerozumíte, ptejte se ještě dřív, než podepíšete smlouvu. A pamatujte, že každá půjčka vzatá online se dá do 14 dní vrátit.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly