Autoshow Praha 2016 nabídne evropskou premiéru i bohatý doprovodný program

Prezentace klienta
Největší český autosalon, AUTOSHOW PRAHA 2016 se nezadržitelně blíží. Devatenáctý ročník otevře své brány od 22. do 25. září na holešovickém Výstavišti.

Hlavním těžištěm programu se stanou expozice téměř čtyřicítky oblíbených světových značek. Kromě standardních modelů v nabídce čekají na návštěvníky i zajímavé premiéry. Jejich zlatým hřebem bude unikátní evropská premiéra modelu Toyota Landcruiser 6x6 ve speciální úpravě dubajské firmy NSV. Vůz na první pohled zaujme svými parametry - s délkou 6 metrů a váhou přes 5,5 tuny. Pozadu však nezůstává ani svým výkonem.

Atraktivní novinky si připravila i stálice na trhu - značka Mercedes-Benz. Těšit se můžete na trojici modelů v čele s prvním kabrioletem třídy C. Své fanoušky si jistě najde i Mercedes GLC kupé, který rozšiřuje stále oblíbenější segment SUV vozů. Přesvědčivým prostorovým konceptem se zavazadlovým prostorem o objemu až 1820 litrů nadchne nové kombi třídy E. Jeho velkorysý design oceníte při práci, přepravě i rodinné dovolené. Další novinky pak chystá třeba značka Suzuki (modely Baleno a S-Cross) či Camaro a Corvette, která předvede model C7 Z06 Convertible.

Pražský autosalon si na letošní září přichystal bohatý doprovodný program. Ten je zaměřený na celou rodinu. Muži kromě vystavených modelů aut ocení testovací jízdy, adrenalinové zážitky v off-roadovém parku nebo tuningový sraz. Pro zájemce o alternativní pohony, ekonomickou i ekologickou úsporu je určena doprovodná akce EkoAuto. Tento první salon ekologické dopravy reaguje na aktuální problematiku znečištěného životního prostředí a funguje jako inspirace k nákupu dopravních prostředků na jiná než klasická paliva.

Zástupkyně něžnějšího pohlaví a děti pravděpodobně nebude bavit celý den obdivovat naleštěné karosérie. Přesto by ale neměly zůstávat doma. Internetový magazín Žena v autě a BESIP připravili speciální program právě pro ně. Vše se točí okolo otázek bezpečnosti - můžete si vyzkoušet jízdu na okruhu nebo se na trenažéru přesvědčit, co udělá s autem otočení či náraz v 30kilometrové rychlosti. Děti si bezpečnost a pravidla silničního provozu ověří v praxi na dopravním hřišti.

Řidičky tu navíc naleznou "oázu klidu", kde si mohou vzájemně popovídat u šálku kávy. Těšit se mohou také na ukázky práce profesionálních vizážistů, kteří je seznámí s trendy v líčení. Za volantem tak budou doslova zářit. A na závěr ještě mohou vyhrát hodnotné ceny v zábavné soutěži...

Další informace o programu naleznete na webových stránkách www.autoshowpraha.cz.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly