Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

DAF Used Trucks Centre ve Varšavě

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Začátkem letošního roku bylo ve Varšavě otevřeno nové DAF Used Truck Centre, nabízející stálý výběr ze 100 až 150 prověřených použitých užitkových vozidel značky DAF.

Založení a otevření DAF Used Truck Centre v Polsku je reakcí na rychle se zvyšující zájem o krátkodobě používána nákladní vozidla na zdejším i východoevropském trhu.

Všechny automobily, které jsou ve Varšavě nabízena k prodeji pocházejí od dceřiných společností DAF – PACCAR Financial a PacLease a téměř všechny nesou označení progamu First Choice.

Do tohoto programu jsou zařazena výhradně nákladní vozidla DAF do pěti let stáří, s méně než 500.000 najetými kilometry. Tato vozidla mají vždy jasnou servisní historii se všemi pravidelnými technickými prohlídkami a prošla technickou kontrolou před prodejem, která zahrnuje více než 200 položek.

DAF na nákladní vozidla zařazená do programu First Choice poskytuje půlroční záruku na pohonné ústrojí. Navíc je lze financovat prostřednictvím společnosti PACCAR Financial, a to včetně smlouvy DAF na servis a údržbu. Vozidla, která jsou v DAF Used Truck Centre ve Varšavě dostupná, si lze prohlédnout prostřednictvím webu společnosti.

Střediska DAF Used Truck Centre byla již dříve otevřena i v jiných městech, včetně Budapešti, Prahy a Lyonu, kde doplňují značková dealerská prodejní centra. V Evropě je pak asi stovka dalších dealerů DAF, nabízejících vozidla v rámci programu First Choice.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)