Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 11/2015

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 101 článků s novinkami a videi.

Přinášíme přehled těch, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Bylo jenom otázkou času, kdy pohár trpělivosti producentů britského televizního pořadu Top Gear přeteče. Podle nejnovějších informací se tak stalo právě teď - Jeremy Clarkson dostal padáka a vysílání aktuální, tedy dvaadvacáté řady slavné show, bylo pozastaveno. Důvody však zatím nebyly vysvětleny.

Stejně jako u nové Fabie jsou i v případě Superbu III k dispozici tři základní linie výbav – Active, Ambition a Style. Vybraným motorům je vyhrazena také vrcholná varianta Laurin & Klement, se kterou se vůz dostává přes magickou hranici jednoho milionu korun.

Ještě nikdy nebyla atmosféra mezi Hyundaiem a Škodovkou tak vyostřená. A nejen v rámci segmentu malých vozů. Svět motorů je však nad podobné půtky povznesen a na oba kohouty se podívá svou tradiční metodikou srovnávacích testů, jejichž výsledek je z velké části dán objektivně danými známkami na základně měřitelných veličin.

Současná generace Škody Superb je již pomalu na odchodu a za roky v prodeji se stihla poměrně dost okoukat. Pokud budu mluvit čistě za sebe, pokaždé se pouze podívám na počet koncovek výfuku a označení motorizace, jestli náhodou projíždějící exemplář nemá pod kapotou atmosférický zážehový šestiválec FSI o objemu 3,6 litru. Pokud takový kousek potkám, uznale pokývnu a jedu dál.

Podobná videa, kde jsou kromě automobilů v hlavní roli také ženy, jsme na našich stránkách měli již několikrát. Vzpomeňme si například na hodně povedenou reklamu na Renault Clio čtvrté generace, Abarth 500 nebo třeba Ford Mustang, kdy křehká dívka předvede ostré průjezdy a pálení pneumatik.

Za poslední dvě desetiletí výrazně stoupl počet automobilů v Rusku, na což tamní silnice nebyly připraveny. Zejména ve městech vznikají dlouhé kolony, a tak se řidiči snaží hledat objížďky. Někdy i za cenu porušování předpisů a jízdy po chodníku.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)