Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 14/2015

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 116 článků s novinkami a videi.

Přinášíme přehled těch, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Také dva zbývající moderátoři motoristického pořadu Top Gear opustili televizi BBC, takže další budoucnost pořadu bude možná jen se zcela jinými tvářemi.

Nesmírně ambiciózní projekt nyní představil prezident Ruských drah, Vladimír Yakunin. Cílem je postavit nejdelší dálnici světa, která se má táhnout z Londýna přes evropské země dále do Ruska, na Aljašku, do Kanady a končit má v New Yorku. Částečně prý bude využívat současných silnic, mnoho stovek kilometrů by se však muselo dostavět.

Mnoho lidí v současné době čeká na možnost nakonfigurovat si novou Škodu Superb a zároveň chtějí vědět o daném voze co nejvíce. V našem online rozhovoru Luboš Vlček čtenářům Auto.cz prozradil některé zajímavosti. Mimo jiné sdělil, že kompletní konfigurátor pro tento model bude k dispozici již v polovině tohoto měsíce, stejně jako pro Octavii RS 230 a Fabii Monte Carlo. Pan Vlček přitom sám Superbem jezdí, co nám o něm řekl?

Při jízdě po dálnici D11 za ostře sledovaným americkým vojenským konvojem se podařilo čtenáři Zbyňkovi Kocourkovi zachytit neméně ostře sledovanou Škodu Superb Combi ve fázi testování. Zajímavostí je, že z pozorování se zdá, že se jedná o model s pravostranným řízením.

Mercedes-Benz 540 K Streamliner sice pochází z konce třicátých let dvacátého století, ale jeho novodobá historie se začala psát v roce 2001, kdy zaměstnanci automobilky našli jeho části ve skladu.

Vybržďování je chování, které na silnice jednoduše nepatří. Nepochybujeme, že takto různí řidiči řešili neshody již od nepaměti, s rozšířením palubních kamer však máme možnost podívat se na podobné věci i zpětně na internetu. Třeba jako v případě těchto dvou výtržníků ve stříbrně Octavii Combi a tmavém Golfu Variant, kteří se neshodli při přejíždění z pruhu do pruhu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)