Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Facebook Auto.cz má více než 45.000 fanoušků. Děkujeme!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Facebook Auto.cz má v letošním roce již druhý rekord. Po prolomení čtyřicetitisícové hranice počtu fanoušků jsme se významně přiblížili kulaté padesátce!

Dnes je tomu přesně pět let od doby, kdy na sociální síti Facebook vznikla stránka portálu Auto.cz, nejčtenějšího internetového magazínu v České republice. Každý den zde přibývají zajímavá videa, fotografie a články, přičemž obliba u fanoušků neustále roste. I díky tomu jsme byli v letošním roce opět nejsilnější a došlo k prolomení další významné hranice.

Již v srpnu letošního roku jsme měli důvod slavit. Počet našich fanoušku na facebooku se totiž přehoupnul přes 40.000, díky čemuž jsme udrželi nastolený růstový trend – v srpnu 2012 nás sledovalo více než 26.000 uživatelů, o rok později už to bylo 34.000 uživatelů. A jak jsme na tom dnes, těsně před koncem roku 2014? Počet našich fanoušků přehoupnul přes 45.000, za což Vám velmi děkujeme!

Jsme neuvěřitelně rádi, že nám po celé roky zachováváte svou přízeň, diskutujete, komentujete, a svými věcnými připomínkami pomáháte zlepšovat kvalitu našich článků. I díky vám je Auto.cz takovým, jakým je – nejsilnějším motoristickým portálem na českém internetu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Avatar - dolfi
27. 12. 2014 18:02
Jste se ale naklikali, co?
;-)