Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Filmová sága Rychle a zběsile by mohla mít ještě nejméně tři pokračování

Michal Fokt
Diskuze (9)
Universal Studios chce natočit nejméně deset filmů série Fast and Furious. To znamená, že po sedmičce, která se začne promítat na jaře 2015, by měla následovat ještě minimálně tři další pokračování.

Divoké automobilové honičky, přestřelky, rychlá upravená auta a spoře oblečené ženy, to je recept na akční film, který se zjevně (zatím) neokoukal. Filmová série The Fast and the Furious už má za sebou šest dílů a 3. dubna 2015 se začne vysílat Furious 7, což bude poslední díl s hercem Paulem Walkerem, jenž v době natáčení zahynul při autonehodě.

To ovšem firmě Universal Studios nevadí, i tak má v plánu natočit ještě nejméně tři další filmy. Jestli tomu tak nakonec opravdu bude, rozhodne s konečnou platností nejspíš úspěch sedmého dílu a jejich režie by se měl ujmout Justin Lin, jenž je podepsaný pod Fast and Furious: Tokyo Drift (2006), Fast and Furious (2009), Fast Five (2011) and Fast & Furious 6 (2013).

Další pokračování už budou pochopitelně (i když v dnešní době počítačových triků není nic nemožné) bez Paula Walkera, jehož Brian O'Conner bude nahrazen novou postavou a do party by k ní měly přibýt ještě další. Podle ředitelky studií Donny Langley značka Fast and Furious zatím dobře funguje, ale je třeba dát pozor na to, aby nedošlo k její "únavě".

Michal Fokt
Diskuze (9)
Avatar - Machy_CZ
19. 11. 2014 14:15
Re: Rychle a zběsile
No, v prvním dile se sice jezdilo jen rovne, ale za to byl nejlepší, dle me
Avatar - Machy_CZ
19. 11. 2014 14:12
Re: Rychle a zběsile
Taky na to koukam, krom PW vsichni volant v jedne ruce na 12 >:D
Avatar - cerrbion
19. 11. 2014 12:42
Re: Rychle a zběsile
Ano, má, je to film pro zábavu, na reálno si nehraje, právě naopak to má být přehnané, kdo to nepochopil nebo mu to vadí tak na to přece nemusí koukat. Sci-fi vám taky vadí? Já osobně mám tu serii rád, je to prima oddychovka, kdo chce realistiku, může se podívat na WRC, F1, WTCC. Pro pravověrné doporučuju nepřekonatelný Le Mans se Stevem McQueenem [odkaz]

Avatar - Otrava
19. 11. 2014 03:34
Re: Rychle a zběsile
Zrovna to řazení mě u téhle série fascinuje - auta spolu závodí, jedou bok po boku po rovince, když tu jeden přeřadí a najednou tomu druhému začne ujíždět.

Člověk nad tím zkrátka nesmí moc přemýšlet. Jen by to nemuselo stávat vzorem pro tolik dnešních filmů. Je smutné, když pak obdivuji honičky v nízkorozpočtových seriálech jako byl tuším například český kriminální seriál Eden - auta se chovala reálně, nikdo si na nic nehrál, auto bez počítačových animací kaskadér postavil na střechu. Auto nehořelo, nevybuchovalo... a já tomu věřil.
Proč se dnes nic takového nekoná u celovečerních filmů s astronomickým rozpočtem?
18. 11. 2014 22:22
Re: Rychle a zběsile
tak preradeni je tam vela na efekt, ale jazda rovno okrem uplne prveho dielu zas taka casta nie je. a hlavne posledne diely uz vobec nie su take ako popisujes. pouzivaju obe ruky, jazdia v zakrutach. nie je to sice realisticke, ale ktory dnesny americky film je ?