Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Grand Prix zahájí Enge s Jágrem

Jiří Rozkošný
Diskuze (0)
V rámci slavnostního zahájení Grand Prix České republiky silničních motocyklů se diváků představí Tomáš Enge a Jaromír Jágr.

Česká pojišťovna pozvala na nedělní závod Gauloises Grand Prix České republiky 2002 dvě sportovní hvězdy – automobilového závodníka Tomáše Engeho a hokejistu Jaromíra Jágra.

Aby bylo jejich setkání opravdu stylové, sveze Tomáš Enge Jaromíra Jágra po brněnském okruhu v rámci slavnostního zahájení závodů.

Připomeňme, že oba speciální hosté České pojišťovny nejsou na Masarykově okruhu poprvé. První Čech ve formuli 1 a současně vedoucí jezdec letošního seriálu formule 3000 Tomáš Enge tady nejednou závodil i trénoval.

Dvojnásobný vítěz Stanly Cupu a novopečený držitel Zlaté hokejky Jaromír Jágr zde byl zase vloni, rovněž s Českou pojišťovnou a také na motocyklové Velké ceně České republiky.

Mimochodem – slavný hokejista týmu Washington Capitals už letos jedno svezení po autodromu absolvoval. V Mostě, při závodech Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cup, jezdil jak v okruhové octavii, tak i v populárním tahači Stanislava Matějovského.

Dvě sportovní hvězdy v jednom autě – to budou Jaromír Jágr a Tomáš Enge. Oba speciální hosté České pojišťovny, oba na dráze Masarykova okruhu.

Jiří Rozkošný
Diskuze (0)