Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Když auta přestanou brzdit (video)

Libor Zezulka
Diskuze (85)
Letošní tuhá zima přidělala vrásky na čele nejen řidičům v České republice, ale v mnoha zemích světa. Jak to vypadá, když auta prostě přestanou brzdit, uvidíte na videu.

Vytrvalé sněžení, mrazy atakující minus 30 stupňů Celsia, mrznoucí mlhy či déšť, občas obleva, padající střechy, zimní stadiony a spousta dopravních nehod. Tak vypadá letošní zima nejen v České republice, ale na mnoha místech světa. Ve Skandinávii metrové závěje a namrzlá vozovka asi nikoho nepřekvapí, ale v takovém New Yorku dokáže 70 cm sněhu nadělat pořádnou paseku. Jak to vypadá, když auta prostě přestanou na zledovatělé cestě brzdit, ukazuje krátké video. Snad se brzy přihlásí o slovo jaro.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (85)