MINI? To je láska, radost, styl a potěšení...

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Highgate, Baker Street, Bayswater či Rauno Aaltonen – to nejsou jenom jména londýnských čtvrtí a známého automobilového jezdce, ale také názvy nejnovějších edicí automobilů MINI.

Jak se povedlo designérům MINI převést luxus čtvrti Highgate či drive Rauna Aaltonena do populárních miňasů? Není nic jednoduššího, než se přijít přesvědčit na vlastní oči do MINI Centra společnosti Renocar v Brně-Slatině. Kromě zmíněných lahůdek tam na vás čekají i další mazlíčci - MINI, Cabrio, Coupé, Roadster, Countryman a na sklonku jara i nový Paceman.

V designově zdařilém showroomu najdete také další důležité „maličkosti“ v podobě doplňků, lifestylu, dárků – vše ve stylu MINI. Můžete také posedět u vynikající kávy, fresh džusů nebo panini v MINI Caffé a v příjemné atmosféře popřemýšlet, které MINI je pro vás to pravé. Čekají na vás také vaši průvodci královstvím MINI, kteří vám pomohou neztratit se v něm a zvolit to nejlepší právě pro vás, pro váš styl a vaši individualitu.

A jak se vaši průvodci světem MINI, Gabriela a Honza na svůj job dívají? Nejlepší ilustrací vám budou jejich odpovědi.

Znamená pro Vás MINI víc než auto?

Gabriela: MINI nebylo, není a nikdy nebude jen auto, je to člen rodiny, který s vámi zažívá každodenní starosti a radosti všedních i nevšedních dnů. Do MINI se jednoduše zamilujete a hlavně, tohle je láska na celý život. :-)

Honza: To je fakt, MINI vždycky bude víc než autem - MINI je životní styl, je to určitá forma prezentace majitele vůči okolí, protože s miňáskem se nikdo neztratí a prostě bude vidět, na to se musí člověk připravit. Rozhodně MINI si musí člověk zamilovat

- a je to fér, protože pak MINI bude milovat vás. Je to vztah… perspektivní, trvalý a silný. :-) Takové lepší manželství. :-)

Zkuste charakterizovat MINI 3 slovy…

Gabriela: Láska, styl, potěšení.

Honza: Radost, radost, radost.

Který model MINI je Váš nej…?

Gabriela: To je dost těžké, vybrat si mezi nimi, ale když bych se skutečně měla rozhodnout, pak je to klasický „drobeček“, který vám na silnici ukáže, že není důležitá velikost…

Honza: Chtělo by se říct, že každý… Každé MINI je jiné, každé je osobnost. Ale favorita mám - klasický třídveřový model v letošní limitované edici Rauno Aaltonen. Když ho uvidíte, tep se vám zrychlí, a to jste ještě nesedli za volant… to můžu odpřísáhnout.

Jaké je vaše krédo ve vztahu k zákazníkům?

Gabriela: Ráda dělám lidem radost a MINI mi v tom pomáhá, je krásný pocit, když se díváte na čerstvého majitele MINI a víte, že jste k tomuto pocitu štěstí a radosti pomohli. Proto moje krédo zní: „BE MINI“ – „BE HAPPY“.

Honza: Člověk by si měl umět udělat radost a jestli já k tomu můžu přispět prostřednictvím MINI, tak je to pro mě největší hnací motor v mojí práci. Proto mým krédem je jednoduše „MY JOB, YOUR JOY“.

Co podle vás znamená „BE MINI“?

Gabriela: BE MINI – naskočte na vlnu a nechte se unášet životním stylem. Kdo jednou do MINI nastoupí, už nechce vystoupit, ale pozor řídit může jen jeden… :-)

Honza: BE MINI. Jasně, naskočte na vlnu a bavte se. MINI je příběh a ten píšete vy, kteří si sedáte za volant, kterým buší srdce, když si představíte okřídlený znak a v něm magický nápis MINI...

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly