Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2010: Úsměvy hostesek

Vitek
Diskuze (11)
Modelky a hostesky – co by to bylo za autosalon, kdyby automobilovou krásu nepodpořily krásné ženy?

Někdy je modelka šperkem, který zdůrazní krásu vystaveného auta, jindy… zase krása modelky vylepší první dojem z daného exponátu (toho automobilového). Rozhodnutí, co platí v kterém případě, už je záležitostí individuálního vkusu.

Paříž je metropolí módy a v širším slova smyslu krásy. Měli bychom proto aspoň morální právo si postěžovat, kdyby modelky u aut byly neupravené, nevkusně oblečené nebo jakýmkoliv způsobem esteticky nevyhovující. Ale vystavující značky k tomu nedaly důvod – tuto podstatnou část své prezentace, tedy krásky doplňující vystavená auta, rozhodně nezanedbaly.

Pro příklady nemusíme chodit daleko: mladoboleslavská Škoda Auto odstartovala svoji elektromobilní budoucnost za přítomnosti mnoha krásných modelek i tanečnic. Tradičně nezklamaly ani italské značky Alfa Romeo, Fiat a Lancia. Naopak Ferrari potvrzuje své výjimečné postavení ve světě automobilů – auta vystavuje o samotě, bez modelek, ale v případě této značky to ani nikomu vlastně nevadí (to samé platí pro Rolls-Royce).

Bez viditelné přítomnosti modelek se obešel i Lotus a ty by se v davu dychtivých novinářů, kteří po celé dva dny zcela zaplnili stánek, dost možná i ztratily. Abychom se ale vrátili k pozitivním příkladům – velmi působivé byly přirozeně krásné modelky u Cadillaců a to samé můžeme říct o slečně u Maybachu. Její náplní práce bylo podávat informace, vyfotit se vedle auta zdvořile, ale důrazně odmítla. Ke škodě nás všech.

Na závěr si necháváme opravdovou perličku. Když jsme před odjezdem s fotografem ještě jednou procházeli celé výstaviště, abychom zkontrolovali, že všechno podstatné máme zdokumentované, přilákala nás hudba ke stánku Isuzu. Tato značka žádnou premiéru neměla, dokonce ani oficiálně nevystavovala a zastupoval ji jen místní importér. Na Isuzu proto v této příloze jinde nenarazíte – nebylo by, o čem psát. V galerii hostesek ale mají jejich go-go tanečnice na korbě pick-upu D-Max vyhrazen poslední řádek.

Vitek
Diskuze (11)
Avatar - Stejsn
7. 10. 2010 09:42
Re: ...
Přesně tak. Většina mě jich nezaujala, některé považuju vyloženě až za ošklivé, ale tahle holka v modrém mě chytla za srdce! :yes:
Avatar - iudex
7. 10. 2010 09:22
Re: Všetky ženy sa peknie...
:yes:
Avatar - iudex
7. 10. 2010 08:57
Všetky ženy sa peknie...
No u nás sa v neintelektuálskych kruhoch zvykne hovoriť: Všetky ženy sú pekné, len my málo pijeme. ;-)
Ale niektoré sú ešte krajšie. Z autosalónu volím tieto dievčiny: [odkaz] a [odkaz]
Avatar - adam007
7. 10. 2010 08:23
Re: ...
já bych dodal :yes: :yes: :yes: :yes: ;-)
Avatar - adam007
7. 10. 2010 08:01
Re: PARIS V HILTONU
Fotograf bavo... Jenže abych byl upřímný, vybrat ty pravé hostesky se dle mě nepovedlo. Občas sem tam se dá najít nějaká vlaštovka... Ale souhlasím s uživatelem lled, letos hrůza. Hlavně ten "nepovedený night club" :no: S tím ani fotograf nic neudělá ;-\ Není nad české holky :-)

P.S. na fotku své holky sem se díval... :yes: :yes: :yes: ;-)