Nejvýhodnější operativní leasing od AUTO-STAIGER CZ

Prezentace klienta
Operativní leasing se stává stále oblíbenější variantou financování nového automobilu. Nabídek různých forem leasingu je jako hub po dešti. Ovšem tak výhodné podmínky, jaké v současnosti nabízí OPEL FLEX LEASE, tady ještě nebyly.

Lidé, kteří jsou zvyklí pravidelně měnit vůz za novější model, už dávno pochopili, že operativní leasing je bezkonkurenčně nejvýhodnější a nejpohodlnější. Totéž platí pro firmy omlazující vozový park a řadu dalších skupin zákazníků. V čem spočívá princip operativního leasingu? Nový vůz si pronajímáte na určité časové období. Neplatíte tedy celou hodnotu auta, ale pouze část a tudíž si můžete pořídit i takový model, na jaký byste jinak finančně „nedosáhli“. V měsíční splátce jsou započítané veškeré poplatky, které s provozem vozu souvisejí. Kromě zjednodušení to přináší také značnou úspora času a nervů.

„AUTO-STAIGER CZ v oblasti operativního leasingu nabízí v porovnání s konkurencí několik zajímavých výhod a výrazně větší variabilitu z pohledu modelů a jejich provedení,“ říká Aleš Lehovec, vedoucí prodeje nových vozů Opel, AUTO-STAIGER CZ. Rekordně rychlé je zpracování objednávky. Po osobním podpisu žádosti o financování je vyřízení všech formalit otázkou jednoho až dvou pracovních dnů. Pokud je tedy vůz skladem – ty nejžádanější modely jsou – můžete si ho odvézt domů už zítra, nebo den poté.

Velice oblíbený je operativní leasing pro fyzické osoby OPEL FLEX LEASE. Flexibilní produkt se maximálně přizpůsobí vašim možnostem a potřebám. Na výběr je varianta bez služeb nebo se službami (tzv. Full service leasing). Doba nájmu může být 24 nebo 36 měsíců. Ve splátce je zahrnuto pojištění, zimní pneumatiky a v případě Full service leasingu i veškeré servisní úkony po dobu nájemní smlouvy. Spoluúčast na pojištění je 5 % / min. 5000 Kč včetně GAP (vyrovnání na účetní hodnotu). Roční nájezd je 20.000 km. Tento příklad platí pro vybrané specifikace modelů nové Astry a Insignie. O nabídku můžete požádat zde. A testovací jízdu objednat tady.

Více informací najdete na www.auto-staiger.cz.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly