Nezapomeňte přezout pneumatiky včas!

Prezentace klienta
Zima je za dveřmi a vaše auto na ni musíte připravit. Každý chce dnes ušetřit čas a peníze. Proto určitě navštivte stránky www.motointegrator.cz - největšího eshopu s automobilovými díly u nás!

Kompletní přezutí zimních kol již od 199 Kč? Takovou super nabídku vám přináší právě motointegrator.cz! Vyhněte se frontám a čekání, přezujte na zimní gumy do konce října a využijte akční ceny!

Podzimní akci zaštiťuje mezinárodní síť značkových profesionálních servisů Q-SERVICE. Ale pozor! Termín akce platí pouze od 17. 10. do 31. 10. 2014.

Motointegrator, vše on-line na jednom místě

Potřebujete opravit váš automobil? Čeká vás pravidelná servisní prohlídka? Sháníte autodíly, autodoplňky nebo příslušenství? Pak vyzkoušejte motointegrator.cz. Na jednom místě seženete náhradní díly nebo autopříslušenství a zároveň si sjednáte opravu v servisu dle vašeho výběru a v čase, který vám vyhovuje za předem známou cenu. Technici jsou vám neustále k dispozici a v případě potřeby vám poradí s výběrem těch nejlepších dílů pro váš automobil. V nabídce je přes 180 000 položek dostupných do 24 hodin!

Q-SERVICE - Kompletní péče o vozidla všech značek!

Servisní koncept Q-SERVICE byl založen v roce 2000 společností Inter Cars. Aktuálně nabízí své služby v rámci sítě Q-SERVICE v celé Evropě téměř 1000 profesionálních servisů. Na území České republiky byl tento projekt spuštěn v roce 2009 a jeho součástí je již téměř 100 autoservisů.

Proškolený personál s nejmodernějším servisním vybavením a kvalitními náhradními díly zaručuje odborné opravy automobilů na úrovni autorizovaných autoservisů. Zákazník předem ví kolik zaplatí a navíc může bez obav servisovat i auto v záruce.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly