Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

OMV a Benzina se dohodly na vzájemné akceptaci palivových karet

Ondřej Láník
Diskuze (3)
Firemní zákazníci společnosti OMV mohou využívat služby spojené s používáním palivových karet na téměř 850 čerpacích stanicích v České republice.

Společnosti OMV a Benzina podepsaly dohodu o vzájemném uznávání palivových karet v síti svých čerpacích stanic v České republice. Díky tomu se počet čerpacích stanic pro akceptaci palivových karet obou společností výrazně navýšil.

Zákazníci, kteří používají tankovací karty OMV, mohou nyní využívat jejich výhody v podstatně větší síti čerpacích stanic. Od 1. května 2010 v rámci zlepšení kvality služeb a fungování karet jsou palivové karty OMV Business Card a OMV Eurotruck akceptovány taky na 332 čerpacích stanicích Benzina. Zákazníci čerpacích stanic Benzina mohou používat palivové karty Benzina taky v síti čerpacích stanic OMV v České republice.

Palivové karty společnosti OMV jsou přijímány kromě vlastní sítě čerpacích stanic taky v partnerských sítích Agipu a Shellu.

Ondřej Láník
Diskuze (3)
Avatar - white label
15. 5. 2010 17:30
Re: haha
Ses jen "zasek" někde v roce 89, nebo jsi tak "blahoslavený"...?
8-s ;-)
15. 5. 2010 17:14
ach jo ....
Kdy jste naposledy tankoval u Benziny? Jejich Verva je dle nazoru mechaniku (asi ne vsech) nejlepsi nafta u nas. Zatim co V-Power diesel je jen placebo....