Potřebujete přepravit potraviny? Obraťte se na specialisty

Prezentace klienta
Všichni účastníci silničního provozu se na cestách setkávají s nákladními vozy. Na kamiony mnoho z nich nadává, protože brzdí provoz a jejich předjíždění je velkým riskem pro ostatní účastníky silničního provozu.

Málokdo si však uvědomuje, že to bez kamionů prostě nejde. Každý z nás by přece chtěl mít ráno na stole čerstvé pečivo, zdravou zeleninu a další potraviny. Jak ale najít správnou spediční firmu?

Zapomeňte na mýty o řidičích kamionů

Představy veřejnosti o řidičích kamionů jsou různé. Asi tu největší klasiku představuje statný vousatý chlap, který prakticky nic neřeší a jehož životem je silnice. Podobně si lidé myslí, že řidič nákladního auta je neustále pouze na cestách, nemá rodinu a doma ho prakticky neznají. V žádném případě tomu tak být nemusí. Řidiči kamionů jsou u specializovaných firem profesionálové se vším všudy. Ostatně u ŠINDELÁŘ SPEDITION s.r.o. se o tom můžete přesvědčit sami.

Tradiční spediční společnost

Kamionová doprava se řadí mezi hodně progresivní odvětví. Mobilita zboží je dnes zkrátka nezbytná a nákladních aut jezdí stále více. Dopravci ale ne vždy nabídnou kompletní servis a jistotu bezpečného převozu. Výše zmiňovaná společnost oproti nim nabízí velmi široký vozový park pojímající přes 150 pravidelně servisovaných moderních nákladních aut. Samozřejmostí je splnění nejpřísnějších norem EURO 5 EEV, EURO 6 a dalších legislativních požadavků.

Spolehlivost a individuální přístup

Přeprava potravin se řadí mezi odvětví, s nimiž mají ve firmě ŠINDELÁŘ SPEDITION s.r.o. bohaté zkušenosti. Hovoří o tom i moderní chladicí návěsy a auta přizpůsobená přímo přepravě ovoce, zeleniny, masa a jiných potravin. O bezpečnost zásilek také nemusíte mít obavy. Jsou kontrolovány pomocí trackingového systému GPS. Navíc vozy disponují alarmovým zařízením stejného systému a náklad je pojištěn. Jestliže potřebujete převézt cokoli, obraťte se na tyto specialisty a budete mít jistotu.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly