Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podívejte se na záznam světové premiéry Škody Kodiaq!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (37)
Po dopoledním úniku oficiálních fotografií se Škoda Kodiaq ukazuje v celé parádě. Přinášíme záznam slavnostního představení, které probíhalo v Berlíně.

Škoda Auto si může po dnešku odškrtnout jeden důležitý úkol – představení modelu Kodiaq, prvního sedmimístného SUV s okřídleným šípem ve znaku. Udržet jej pod pokličkou až do dnešního slavnostního ceremoniálu, se sice automobilce nepodařilo (velkou galerii oficiálních fotek jsme přinesli dnes dopoledne), na průběhu dnešního večera to ale nic nemění.

Ke slavnostní premiéře vozu si automobilka vybrala německý Berlín, myslela však i na ty, kteří se ceremoniálu osobně účastnit nemohou. Přesně v 18:45 našeho času začal přímý přenos galavečera, kterého jsme se také účastnili, abychom později přinesli exkluzivní informace, fotografie a videa přímo z místa. Sledujte Auto.cz a nic vám neunikne!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (37)
Avatar - Egi
1. 9. 2016 20:28
Re: uz bylo
No, jakožto sám čtvrtinový Slovák bych nikoho přivandrovalcem nenazval. Babiš (a nebudu se k němu vyjadřovat politicky) má bradku alespoň upravenou. Kabaň vysloveně vypadal, že to ráno prostě nestihl a to se, na světových premiérách, kde jsou (pro automobilku) vážení hosté, prostě nesluší. Může být umělec jaký chce, ale šéfdesigner je především manager a k této pozici jisté vystupování a vzhled zkrátka patří. Představte si to naopak, že by nějaký dělník přišel namísto v montérkách na linku ve smokingu. Taky by si všichni ťukali na čelo.
1. 9. 2016 20:27
Re: uz bylo
prej se kuli tomu mesic nemyl aby to bylo poradne drsny >:-[]
Avatar - _Karel_
1. 9. 2016 20:25
Re: uz bylo
Ale nakonec vás stejně prohlídnem.
Avatar - Egi
1. 9. 2016 20:24
Re: Světová premiéra..
Ale já nepsal, že jim zmíněné věci chybí, já psal přesný opak, že Kodiaq má příjemný posaz, ucházející zpracování a neurážlivý design.
Avatar - Bubáq
1. 9. 2016 20:22
Re: uz bylo
... zatímco přivandrovalcovi Burešovi nově vykvetlá bradka vysloveně sluší! prosím nechte přivadrovalce, aby si sami zvolili, kdy se mají oholit, a kdy se naopak hodí předvést "mužné" strniště! Premiéry nových modelů jsou rozhodně vhodnou příležitostí pro zdůraznění image, tj. mužnosti. Ještě, aby i do tohoto byznysu lezly ženský, že! Pořádná rozhalenka a strniště na tváři dokazují, že Kodiaq je synem drsné přírody :-)