Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Roadlook TV 2006: vyhrála Škoda Fabia, třetí Jaguar XK

Libor Zezulka
Diskuze (7)
Po čtyřech měsících od svého uvedení se stal videomazín Roadlook TV nedílnou součástí portálu Auto.cz. Přehled všech dílů s informacemi o jejich úspěšnosti naleznete v článku.

Původní videomagazín portálu Auto.cz s názvem Roadlook TV se vám představil 15. září a od té doby se dočkal několika pokračování. Frekvence zveřejňování nových částí zatím nedosahuje očekávané úrovně, ale rok 2007 bude v tomto směru znamenat zlepšení (nikoliv ovšem systémem kvantita na úkor kvality). Od svého uvedení do konce prosince jsme zveřejnili devět dílů Roadlook TV včetně speciálu z pařížského autosalonu (tři videa).

Testem Roadlook TV prošly exkluzivní vozy jako Corvette Z06, Jaguar XK nebo Alfa Brera, ale také například sportovní rodinné MPV Ford S-MAX. V tuto chvíli vám můžeme slíbit několik dalších testů skutečných sportovních klenotů i luxusních limuzín, přičemž některé z nich se právě zpracovávají, jiné teprve čekají na natáčení. V roce 2007 však nezapomeneme ani na významné automobily z nižších tříd.

Než vám ještě jednou, hezky pohromadě, naservírujeme všechny díly Roadlook TV, chceme vám poděkovat za povzbudivé příspěvky v diskusích i e-maily, které nám zasíláte. Jsme velmi rádi, že se vám Roadlook TV líbí. Děkujeme rovněž za konstruktivní připomínky (chcete-li konstruktivní kritiku), jež nám pomáhají zlepšovat naši práci. Žádný příspěvek ani e-mail nepřijde nazmar, vašich názorů si vážíme. Za celou redakci Auto.cz velký dík.

Roadlook TV v roce 2006

Absolutně nejúspěšnějším videem se stal speciální špionážní díl Roadlook TV se záběry nové Škody Fabia. Mladoboleslavskou novinku si přišlo na stránky Auto.cz prohlédnout několik desítek tisíc lidí. Na druhé příčce se umístily pařížské novinky Škody Auto - Octavia Scout a Joyster, třetí skončil Jaguar XK následovaný Corvette Z06. Pátá příčka patří pařížskému speciálu (část s modelkami).

Libor Zezulka
Diskuze (7)
Avatar - zezlik
30. 12. 2006 11:27
Re: deset?
Máte pravdu, samotných videí bylo devět, započítal jsem mylně i představovací článek. Díky za upozornění.