Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile 8 se bude odehrávat v New Yorku, jak napovídá fotka Vina Diesela

Ondřej Chamilla
Diskuze (3)
V dubnu roku 2017 má přijít další ze série filmů Rychle a zběsile, tentokrát osmý díl. Vin Diesel na svém instagramu nyní zveřejnil fotografii, která napovídá, že dějištěm příběhu bude New York.

Již víme, že další pokračování filmové ságy Rychle a zběsile bude, a spekulovalo se, že se hlavní příběh má odehrávat v New Yorku. Tato informace je nyní neoficiálně potvrzena jedním z hlavních herců, Vinem Dieselem, který dal na svůj instagramový účet fotografii, která jasně ukazuje prostředí neznámějšího amerického města, to vše i s logem filmu.

Osmé pokračování, které se má objevit v kinech 14. dubna 2017, bude mít opět hvězdné obsazení. Kromě Diesela se ve filmu objeví Kurt Russel, Dwayne "The Rock" Johnson a hovoří se rovněž o zcela nových hercích, kteří mají okořenit jinak předvídatelnou zápletku. Je pravděpodobné, že osmé Rychle a zběsile nebude poslední, po něm se očekávají ještě další dvě řady, než celá série skončí. To není žádným překvapením, když sedmý díl zvládl vydělat 1,5 miliardy dolarů jen 53 dní po premiéře.

Ondřej Chamilla
Diskuze (3)
28. 5. 2015 17:14
Re: Tak jde čas
To bez diskuze.
28. 5. 2015 15:31
Re: Tak jde čas
Budget $759 million
Box office $3,879.8 million

Ked im na to ludia chodia, boli by blazni ak by to prestali robit...
28. 5. 2015 14:39
Tak jde čas
Čím větší blbost, tím více dílů.