Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Servisní akce Suzuki: Aby vás sníh nezaskočil

Tomáš Dusil
Diskuze (1)
Zima se kvapem blíží. Aby se majitelé vozů Suzuki nemuseli obávat jejích nástrah, připravilo české zastoupení značky speciální zimní servisní akci.

V období od 13. října do 21. listopadu tohoto roku by vám měly všechny autorizované servisy Suzuki zkontrolovat 23 základních bodů vozu včetně stavu provozních kapalin. Za tento balíček úkonů zaplatíte rozumných 300 korun.

Zmíněná cena nezahrnuje případné doplňování kapalin, které je hrazeno zákazníkem zvlášť. Prohlídka zabere přibližně jednu hodinu, přičemž je třeba se na ni předem telefonicky objednat.

Co se prověřuje

Z výše uvedených 23 míst zařazených do kontroly můžeme jmenovat třeba zjištění stavu akumulátoru, osvětlení vozidla, funkčnosti stíračů či množství veškerých provozních kapalin. Na zvedáku se pak kontroluje stav brzd, náprav či ložisek kol.

Vybrané díly se slevou

Součástí zimní servisní akce je také dvacetiprocentní sleva na některé náhradní díly. Do nich patří například stírátka, akumulátor, tlumiče pérování, brzdové kotouče a destičky či různé filtry. Sortiment je ale bohatší.

Tomáš Dusil
Diskuze (1)
Avatar - Ada je zase tady
11. 10. 2014 09:52
20-ti % sleva na náhradní díly
znamená ve výsledku stále ceny o 80% vyšší, než jsou ceny, za které se dají pořídit originální náhradní díly na internetu :-!