Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Společnost Gefco zvítězila v tendru na přepravu vozů Ford v České republice

Vitek

Zakázka, jejíž hodnota dosahuje 1,1 milionu eur ročně, tedy v přepočtu téměř 30 milionů korun, představuje import vozů Ford do České republiky z továren v Evropě či v Turecku a následné skladování. Ročně projde bránami Gefco až 11.800 vozů Ford.

Gefco bude pro Ford zajišťovat import vozů ze zahraničí, a to především z polského Tychy, německého Saarluis a slovinského přístavu Koper, kam se dováží turecká produkce. Všechny vozy bude Gefco také uskladňovat ve svém areálu v Kolíně. Zde v brzké době budou k vidění všechny modely této značky, které jsou v České republice v prodeji.

„Touto zakázkou potvrzujeme, že společnost Gefco je evropským lídrem v automotive logistice a díky vysoké specializaci jsme schopni nabídnout kvalitní řešení optimalizovaná na míru potřebám zákazníků. Právě kvalita služeb, kterou na příkladu této zakázky potvrzujeme, je pro nás velkou konkurenční výhodou na dnešním trhu,“ hodnotí Aleksander Raczynski, generální ředitel Gefco Česká republika.

„Tento tendr byl součástí změn, kterými v současné době Ford v České republice a v celé Evropě prochází. Ford pokračuje v investicích do nových automobilů, do navyšování image značky a mnoha dalších oblastí. Nově zahájená spolupráce se společností Gefco je důležitou součástí tohoto procesu,“ dodává Jan Laube, generální ředitel Ford v České republice.

Vitek