Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: TaxTheRich100 aneb boháč, blázen nebo zloděj?

Jakub Kraus
Diskuze (6)
Tajemný řidič jezdí s auty, jako by mu na penězích nezáleželo. Nebo nejsou jeho? Jenže kdo jím je?

Každý jistě viděl nějaké z videí nahraných na internet uživatelem TaxTheRich100, ve kterých dostávají vozy v ceně od 300000 eur výše „slušně“ zabrat. Problém zjištění totožnosti internetového uživatele by v dnešní době neměl existovat, ale opak je pravdou. Hledání Stigova bratrance z vyšších vrstev totiž za posledních 11 měsíců, tedy od doby objevení prvního videa moc nepokročilo, ač nějaké náznaky přeci jen existují.

V prosinci minulého roku po zveřejnění videa, ve kterém je využit Rolls-Royce Phantom k jízdě, pro kterou nebyl zamýšlen, tedy rallye, se objevila informace, že tento konkrétní Rolls je novinářské vozidlo. Od toho už zbýval jen krůček k „odhalení“, kdo měl Phantoma zapůjčeného. Nakonec vypadlo jedno jméno, známého britského podnikatele s nemovitostmi, jehož syn se často účastní závodů rallye. A aby toho nebylo málo, tak tímto směrem ukazovala i lokace natáčení, odpovídající statku Heveningham Hall, takový zámek na pozemku o rozloze necelých 200 hektarů.

Jenže v návaznosti na toto odhalení se ozval TaxTheRich100, že by se všichni měli starat o videa a auta a odhalení řidiče nechat plavat, samozřejmě s poznámkou oznamující, že jakékoli předchozí odhalení jsou chybná. Takže zase možná vedle.

Nakonec, co nás zajímá, jsou opravdu auta a dle sledovanosti videí to vypadá, že blbnout se superdrahým autem by chtěl asi každý, proto jestli jste minuli nějaké to bláznivé video, zde se na ně můžete podívat.

Jakub Kraus
Diskuze (6)
17. 4. 2013 02:51
Česko
V česku je podobných superjezdců několik desítek tisíc. Mají 2.0 TDi a jsou prostě nej :yes: >:D
Avatar - KubikCv
17. 4. 2013 00:39
Komu patří?
To je přeci jasný komu patří...nějakýmu českýmu exekutorovi >:D
Avatar - beibej
17. 4. 2013 00:34
hele auta pěkný...
Ale Jeremy si s porschem hrál líp. Copak že by se šofér bál prásknout s půjčenou F50 do baráku??? Tak jinak, chtěl jsem vyjádřit názor že Enzo nebo F50 je na lítání v blátě trochu škoda. To není to samé jako ojetá Fiesta xr2i. Při pohledu je mi těch skvostů vzácnejch až líto. Barbarství k půjčenejm autům. Jeho patrně nebudou.
Avatar - honza84
16. 4. 2013 14:37
Re: ...
nevšim se v tom videu VIN kodu těch ferrari, nebo tam má zavolat a ptát se na žlutou a červenou barvu? ;-) :yes:
Avatar - flyboyeda
16. 4. 2013 12:59
Videa jsou krásný a ten kdo napsal ten nadpis je *
Co má sakra znamenat ten nadpis,jsem myslel že jste seriózní veb a né nějaký bulvár