Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tendr na auta pro Policii ČR: - vyjádření dovozce Ford

Ondřej Šuch
Diskuze (50)
Dovozce Fordu do ČR nás požádal o zveřejnění svého stanoviska k medii zmiňovanému případu. Nejde o redakční materiál AUTO.CZ, vyjádření publikujeme ve zkráceném znění a úsudek necháváme na čtenáři.

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI FORD MOTOR COMPANY, S. R. O.

K DOHADŮM KOLEM NABÍDKY VOZŮ PRO POLICII ČR

Společnost Ford Motor Company považuje za nutné uvést na pravou míru zprávy, které se v některých médiích objevily v souvislosti s nabídkou osobních automobilů pro Policii ČR.

Policie ČR je jedním z nejvýznamnějších zákazníků Fordu v České republice. V případě nákupu vozů Ford byla společnost Ford Motor Company – spolu s dalšími značkami – Policií ČR vyzvána k podání nabídky. Nabídku Fordu pak policejní odborníci vyhodnotili jako nejvýhodnější. O této skutečnosti také vedení Policie ČR společnost Ford Motor Company oficiálně informovalo.

Ford Motor Company rozhodně nepřipouští možnost, zmiňovanou některými sdělovacími prostředky, že by Policie ČR či Ministerstvo vnitra ČR po uzavření vyhodnocování nabídek, v němž Ford zvítězil, vyzvaly některé z dalších účastníků řízení, aby svou nabídku doplnili. Takový postup by byl zcela v rozporu s běžnými zvyklostmi obchodních vztahů.

Ondřej Šuch
Diskuze (50)