Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour vábí na druhou sérii. Přijede i rozpůlená Halfa Romeo! A co Američan?

Stanislav Kolman
Diskuze (13)
Trojice dříve známá z pořadu Top Gear připravila pro fanoušky druhou sérii nové show The Grand Tour a čekají nás velké změny.

Druhá sezona se na placené platformě Amazon Prime Video objeví už 8. prosince a již z předchozích dní víme, že nás čekají důležité změny. Zaprvé se v pořadu The Grand Tour neobjeví Američan, tedy obdoba Stiga z Top Gearu. Samotní fanoušci jej považovali za nejslabší článek celé show a ani protagonista Mike Skinner nebyl s vývojem své postavy spokojen. Na jméno náhradníka zatím čekáme, moderátoři ho podle přiloženého videa teprve hledají.

Díky další nové upoutávce se pak dozvídáme další novinku. The Grand Tour totiž mění přístup k rubrice Souboj mozků celebrit. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May chtěli i ve svém novém pořadu světově známé hvězdy, avšak kvůli podobnosti s Top Gearem se to tvůrcům původního pořadu nelíbilo. Kvůli tomu tak celebrita vždy při cestě na natáčení The Grand Tour záhadně „zemřela“, čímž se patová situace vtipně vyřešila.

Teď je ale všechno jinak, nejnovější trailer totiž slibuje taktéž účast celebrit. A aby toho nebylo málo, svezou se v rozpůlené Alfě Romeo, kterou její tvůrce Clarkson nazva Halfa Romeo. Stroj nejenže vypadá legračně, ale s pohonem předních kol zůstává i po tomto zákroku plně funkční!

Amazon drží detaily o nové sérii pod pokličkou, kromě data premiéry víme to, že legendární trojice strávila více než sto dní na čtyřech kontinentech, včetně zastávek v Coloradu, Chorvatsku, Dubaji, Mozambiku, Španělsku či Švýcarsku. Ve výběru aut, které se v pokračování objeví, nechybí Bugatti Chiron, McLaren 720S nebo Honda NSX. Máme se na co těšit!

Stanislav Kolman
Diskuze (13)
19. 11. 2017 20:23
Re: Halfa Romeo = polovina závad
A ty máš asi taky "iba zadnú čast", a to bez hlavy, protože jinak bys takovou kokotinu nemohl napsat! ;-\
19. 11. 2017 12:16
Re: Halfa Romeo = polovina závad
...aby mala Halfa minimálne o polovicu závad menej, museli by nechať iba zadnú časť... >:D
19. 11. 2017 01:18
Re: Halfa Romeo = polovina závad
156 je hezká, ale nemá na 166, samozřejmě v původní předfaceliftové verzi. Přísně klínovitý profil, boční prolisy, z hlediska designu prostě nemá chybu. Zvláště vyniká ve srovnání s dnešními tuponoskami...
Avatar - KANKUNEN
18. 11. 2017 16:14
Re: Halfa Romeo = polovina závad
Říct o 156ce, že je hnusná je jako říct, že máš rád holky bez hlavy, protože ji to můžeš strčit rovnou do krku. :*)
18. 11. 2017 15:26
Re: Halfa Romeo = polovina závad
Aha, chvíli mě sice trvalo, než jsem si to přeložil, ale máš pravdu, v Četníkovi a četnicích to bylo taky. No prostě jak říkám, x-krát provařený vtip :-)