Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Unlimited Studio společnosti Valtra individualizuje traktory (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Valtra nabízí svým zákazníkům prostřednictvím oddělení Unlimited Studio služby, na něž jsou zvyklí klienti výrobců luxusních a prémiových osobních automobilů.

Finský výrobce traktorů Valtra, patřící pod křídla AGCO Corporation, je po celém světě uznávám pro svou snahu vyjít vstříc všem přáním a požadavkům svých zákazníků. Již na výrobní lince je maximální snaha dokončit každý traktor podle představ jeho budoucího majitele.

Pokud se nepodaří splnit všechna přání přímo v mateřském výrobním závodě, pak traktor z výrobní linky míří do oddělení Unlimited Studio, v němž jej sedmičlenný tým mechaniků a návrhářů dokončí.

Při individualizaci traktorů značky Valtra v Unlimited Studio se přitom nejedná pouze o lak na přání nebo specifické čalounění sedadel, v jehož případě není výjimkou použití nejkvalitnějších kůží, za něž se nestydí ani interiéry luxusních limuzín a supersportů.

Unlimited Studio je připraveno splnit nejrůznější přání ohledně vybavení traktoru od přídavných světlometů přes výkonný audio systém až po systém startování, jejichž součásti je alkohol tester, který zamezí nastartování stroje, jestliže zjistí, že řidič požil alkohol.

Individualizační oddělení vedle zušlechťování designu a zvyšování komfortu v kabině pracuje i na úpravách pro specifické využití, kdy je traktor například doplněn výbavou pro údržby silnic nebo přizpůsoben práci v lesním terénu.

Schopnosti Unlimited Studio velmi dobře demonstruje traktor Valtra T234, s nímž Juha Kankkunen v loňském roce stanovil nový rychlostní rekord pro traktory nebo model N174, jehož exteriér se pyšní zlatou barvou, zatímco v kabině zaujme volant a sedadla čalouněná hnědou kůží.

V současnosti Unlimited Studio upravuje nejrůznějším způsobem okolo 10 % traktorů z roční produkce značky Valtra. Ta přitom v loňském roce ve Finsku a Brazílii vyrobila 24.000 strojů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Re: Traktory na Auto.cz. Proč?
Ale v určitom ohľade má asi pravdu. Nič iné ako povrchné a často nepresné alebo chybné informácie ACZ o podobnej technike podať nedokáže, chce to skutočne špecializovanejších ľudí.
5. 7. 2016 17:52
Re: Traktory na Auto.cz. Proč?
Traktor je taky někdy silniční motorové vozidlo, stačí tohle k pochopení ? Někdo má rád automobily, někdo zase traktory, autobusy ...čemu to vadí...
5. 7. 2016 14:51
Re: Traktory na Auto.cz. Proč?
...a kdo tě nutí to číst ty závodníku >:D Článek je navíc pod hlavičkou PROFI a tam patří vše od stavební techniky, přes dodávky a náklaďáky, autobusy až po třeba právě zemědělskou techniku :-! Kola to má a je to příjemné zpestření zdejší redaktorské práce >:-[]
5. 7. 2016 13:05
Traktory na Auto.cz. Proč?
Jedno nechápu, proč jsou zveřejňovány články o zemědělské technice na auto.cz, když tento web je zaměřený na silniční vozidla? Raději se zaměřujte na auta aj., než na zemědělskou techniku, tu zanechte prosím specializovanějším médiím, které jsou v ČR. Už z toho důvodu, že zemědělská technika je konstrukčně úplně jinde...