Valentine One – Voice: Chytrá krabička, která včas varuje!

Prezentace klienta
Diskuze (9)
Policisty, kteří měří rychlost, potkáváme téměř každý den. Nejspíš už Vás tedy napadlo, že by bylo skvělé mít kouzelnou krabičku, která nás před nimi včas varuje.

Valentine One – Voice je antiradar, který toho zvládá opravdu hodně, je upraven pro české podmínky, je velmi nenápadný a naprosto diskrétní.

Tento antiradar vyrobili ve firmě Spurt Zlín, která se již přes deset let zabývá nejen montáží, ale i vývojem techniky v této branži. Ke špičkové citlivosti a spolehlivosti detekce radarových a laserových zařízení se tak konečně přidalo maximálně jednoduché a velmi nenápadné ovládání instalované v interiéru, které hlasovými i akustickými signály varuje v případě, že se blížíte k aktivnímu radaru.

Většina komponentů tohoto antiradaru instalovaného ve vozidle není vidět. Design vozidla nenarušují žádné displeje ani řídící jednotky. Řidič zařízení ovládá jediným nenápadným tlačítkem, které současně signalizuje činnost zařízení. Aktivuje se otočením klíče v zapalování a místo hlasité testovací procedury se rozsvítí jen dioda.

Detektor se skládá z mikrovlnné antény, řídící jednotky, ovládacího tlačítka a reproduktoru. Díky použití mikrovlnné antény od společnosti Valentine Research má detektor vynikající citlivost na měřící radary používané v ČR i zahraničí.

Zařízení má funkci MUTE, která dokáže ztlumit audiosystém v autě, jakmile se blíží varování o probíhajícím měření.

Pasivní antiradar Valentine One – Voice posunuje laťku zase o něco výše a stává se komfortnějším a především zcela neodhalitelným multifunkčním zařízením.

Další podrobnější informace o detektorech Valentine One - Voice a Valentine One - Voice GPS, fotografie montáží, videa, recenze a fórum najdete na stránkách www.cz-antiradary.cz.

Prezentace klienta
Diskuze (9)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - m.z.
10. 3. 2012 11:52
Re: laserove radary
Prohledají, zabaví a co ještě nového se dozvíme? Možná zastřelí?
9. 3. 2012 15:43
Re: heh, ten model je na trhu uz desitky let....
kdyz se podivas na rubriku, tak zjistis, ze to je placena reklama ;)
9. 3. 2012 15:41
Re: laserove radary
To je omyl. Pokud měřený objekt prudce zrychluje nebo naopak zpomaluje, není nic neobvyklého, že ho nemůžou naměřit. Ve skutečnosti se jim to stává poměrně často a tak musí měřit vícekrát. Dělá se to tak, že tě rušička upozorní na to, že se tě někdo snaží naměřit, ty prudce zpomalíš na povolenou rychlost a rušičku vypneš. Policista tě naměří a zjistí, že jsi jel předpisově....
Ale ani jedno z těch zařízení nemám, jsem proti nim docela zaměřený, jejich uživatelé mají většinou dojem, že jim nic nehrozí a jezdí o to rychleji - až nesmyslně... Občas se ovšem stane, že přijde nějaký nový model radaru a ten ani antiradar nezjistí - a člověk se pak nestačí divit...
Avatar - CHerokee
7. 3. 2012 15:56
Re: laserove radary
To není úplně pravda. Mám starší Valentine one, na naše pásma jsem si ho nastavil sám. A několikrát mě správně a včas upozornil. Zabírá signál ve velkém rozsahu, takže když to mají zapnuté a třeba je člověk předjede, tak už ví, s kým má tu čest. Jediné riziko je v tom, že člověk se nesmí leknout a hned dupnout na brzdu, ale nejdříve čeknout zrcátko. ;-)
Avatar - Hotwire
7. 3. 2012 11:38
laserove radary
aj tak je to naprd na laserove radary, ktore sa podari odhalit az ked som uz zamerany, na tie pomoze len rusicka ale za tu sa beru papiere od auta + policajti si lahko domyslia ze mam rusicku ak im nepojde zmerat mi rychlost