Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Jízda na červenou a kotrmelec v křižovatce

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Záběry z několika kamer nabízejí pohled na nehodu, kterou zavinil řidič projíždějící křižovatkou na červenou.

Video z New Jersey je kompilací záběrů z několika kamer sledujících křižovatku v Roselle Park. Zde se 29. června odehrála nehoda, jejímž viníkem byl řidič, který vjel do křižovatky na červenou.

Jeden z automobilů rozjíždějících se po rozsvícení zeleného světla na semaforu vrazil do boku vozu projíždějícího křižovatkou na červenou. Tento náraz poslal černý sedan proti betonové zídce rozdělující silnici a částečně chránící semafory. Od ní se vůz odrazil a ve vzduchu udělal otočku, během níž srazil sloup se semafory.

Řidič vozu nehodu přežil a byl obviněn místní policií. Video, které pochází z kamer provozovaných společností American Traffic Solutions (ATS) posloužilo jako důkazní materiál, který prokázal, že jel řidič na červenou. Zároveň bylo zveřejněno, aby ukázalo, že kamery namontované na křižovatce mohou posloužit k ochraně řidičů, kteří nehodu nezpůsobili.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
19. 7. 2012 07:37
Pojišťovny v USA
...si na takovémto bambulovi zmlsnou. Roztrhají ho na cucky.
18. 7. 2012 15:38
foto ako pamiatka
bolo vidno aj zablesk dopravneho fotaku, ked vchadzal do krizovatky.. takze bude mat nielen 4 krasne videa ale aj fotografiu s nadherne nic netusiacim vyrazom. BTW borec/borka museli byt zhuleni, pretoze takto sa do krizovatky nevchadza aj keby tam svietila zelena. Z jednej strany nejaky tazsi truck (Ram 2500) z druhej strany tazsi stahovak..