Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Motorkář nabourá v 110 km/h, přežije bez zranění

David Bureš
Diskuze (21)
Chvilka nepozornosti stačí k tomu, aby motocyklistu čekal pěkně tvrdý náraz. Motorkář z videa po nehodě zvažuje, že si místo motorky koupí auto.

O motocyklistovi z přiloženého videa můžeme prohlásit, že měl z pekla štěstí. Přežil totiž náraz do stojícího auta v rychlosti okolo 110 km/h, aniž by se zranil.

Sám motocyklista vystupující na serveru YouTube pod přezdívkou JeanClaude14602 přiznává, že jel o něco vyšší rychlostí, než je limit na dané silnici, navíc nebyl tak pozorný, protože se krátce před nárazem rozhlížel po krajině.

Automobil před ním, kterým je starší Chevrolet Camaro, navíc zpomaloval, aniž by se mu rozsvítila brzdová světla. Motorkář tak na brzdící auto zareagoval pozdě a nestačil se vyhnout srážce.

Jezdec po nárazu skončil na střeše Camara, během prohlídky v nemocnici doktoři nenašli žádné zlomeniny. Podle motorkáře je to díky helmě a batohu na jeho zádech, který zmírnil náraz.

Motocykl je po nehodě samozřejmě zničen. JeanClaude14602 tak přemýšlí, že si místo něj pořídí automobil.

David Bureš
Diskuze (21)
19. 7. 2013 22:32
Re: Motorkáři sa svou smrt můžou vždy sami,
K tomu už není co dodat, leda to, že jsi neuvěřitelně omezený člověk.
Snad z toho jednou vyrosteš.
Avatar - flyboyeda
19. 7. 2013 18:04
Re: Motorkáři sa svou smrt můžou vždy sami,
Přesně tak 100% za to můžou motorkáři
19. 7. 2013 11:29
Re: motorkári
presne toto som aj sam chcel napisat. motorkari sa len stazuju ako ich vodici blokuju, nevsimaju si ich a podobne blbosti. pritom ono je to fakt o tom, ze clovek nepozera stale do spatnych zrkadiel a ine je v nich zbadat motorku (ktora sa navyse priblizi vacsinou pomerne rychlo) a auto, ktore sa da vidiet v spatnych zrkadlach bezne aj perifernym videnim. tiez sa mi uz stalo parkrat, ze som zrazu len pocul zvuk motorky a, pozrel som do spatneho zrkadla a mal som ju prakticky za lavym zadnym svetlom a vzapati hned uz aj na lavom boku a uz ma obiehal. pritom keby * sa na mna tak nelepil a radsej pockal, kym bude mat v protismere uplne volno, tak by to bolo ovela bezpecnejsie a ja by som o nom aj vedel, keby bol trochu dlhsie za mnou a pustil by som ho. a najhorsie to je, ked obiehaju zprava. to clovek necaka vacsinou vobec. a sorry, ale nebudem jazdit stale tak, aby som napravo aj nalavo nechaval miesto pre potencialnych motorkarkov, ktori sa mi hocikedy mozu nalepit na zadne svetlo.
19. 7. 2013 09:37
motorkári
mne vadí jedna vec - že jazdia - predbiehajú veĺmi tesne popri autu, temer lížu späťáky. To je max. riskantné. Vodič auta sa nemôže neustále pozerať dozadu či sa náhodou nepriblíži- nepriletí motorkár v 150-160km/hod. Stačí ak sa potom vyhnem nejakej diere na ceste, som stále v svojom pruhu a zhodím ho a on umrie. Toto ma serie maximálne. nemám problém urobiť mu miesto ale nech aj oni sú trošku empatickí a opatrní. Hlavne ak obiehajú kolonu a kľučkujú tam hlava nehlava....
19. 7. 2013 09:32
pane doktore
vy ste se kochal....... inak neverím že by to auto neobišiel....