Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Propíchnutá guma málem zabila vandala

David Bureš
Diskuze (23)
Ničit gumy na cizích automobilech se v některých případech nemusí vyplatit.

Propíchnutí pneumatik je příkladem vandalismu, pomstychtivosti nebo vyhrožování. Muž z následujícího videa patří do té druhý skupiny, před zničením pneumatik se nepohodl s majitelem vozu.

V tomto případě se však vyděrači jeho záměr nepovedl. Jakmile řízl do pneumatiky, silná tlaková vlna mu roztrhla tričko a odhodila jej na chodník, kde se udeřil o schody. Muž náraz přežil, poté raději rychle odešel pryč.

Propíchnutí gum údajně předcházel spor mezi mužem a majitelem automobilu, který rovněž vlastní přilehlý obchod. Muž se mu chtěl tímto způsobem pomstít.

David Bureš
Diskuze (23)
23. 8. 2012 21:54
Re: fiha :-O
ty si teda riadny degeš - hanbi sa
Avatar - Hotwire
19. 8. 2012 16:20
Re: fiha :-O
to tu je jak v skolke, ved to robia vacsinou sopliaci, alebo uboziaci so zapornym IQ. este mi povedzte cim by vas musela dotycna osoba * aby ste to urobili, vyvrazdit vam rodinu alebo postaci aj ked vam len neda prednost na krizovatke? 8-s :no:
Avatar - Hotwire
19. 8. 2012 16:15
Re: Povinná výbava auta
ja si priznam ze k tomuto by som sa nikdy neznizil ;-)
18. 8. 2012 23:48
Re: fiha :-O
Proč propichovat pneumatiku? Stačí vypustit všechny kola. Nebo "znečistit" kliku dveří nebo přední okno auta. Napsat něco třeba lihovou fixou na přední okno. To není navádění, jen chci ukázat, že fantazii se meze nekladou a rozhodně není potřeba auto fyzicky ničit a působit na něm vyčíslitelnou škodu. Auto si svého majitele nevybírá tak proč ho trestat za to, že si ho koupil hňup?
18. 8. 2012 22:36
Re: fiha :-O
ach boze... no vidim, ze som sa dal do diskusie s inteligentami... len vam prajem, aby ste tu vsetci zili nadalej v takom peknom svete, kde nikdy nebudete mat chut niekomu prepichnut aspon pneumatiku, ked uz nic ine sa neda robit. lebo, ked raz natrafite na niekoho, komu sa neda len pekne slusne vysvetlit, ze niektore veci sa nerobia, tak potom sa nebudete stacit divit...