Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Šílení řidiči jako z GTA v reálném světě

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
Kompilace záběrů převážně z ruských silnic a ulic může posloužit tvůrcům počítačových her Grand Theft Auto při navrhování dalšího vydání této úspěšné série.

Grand Theft Auto představuje sérii počítačových her, které jsou oblíbené u hráčů po celém světě. Často jsou ale i kritizovány kvůli vysoké míře násilí, protože hlavní hrdina je postaven do role gangstera, který se musí vypracovat v hierarchii zločinecké organizace.

Řada záběrů v této více než jedenáct minut dlouhé kompilaci, na nichž se hlavní aktéři navzájem fyzicky napadají, přitom velmi silně připomíná právě některé scény použité ve hrách Grand Theft Auto.

Spouští k samotným rvačkám jsou přitom ve většině případů poměrně banální důvody, kdy jeden z účastníků překáží nebo prostě jen neuhne tak rychle, jak si ten druhý přeje. Podle informaci k videu naštěstí nikdo není vážně zraněn nebo usmrcen.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (6)
18. 2. 2016 11:25
v čr je to občas podobný
slyšel jsem o chlapovi co ho natolik vynervoval důchodce pomalou jízdou přes obec, že ho za obcí zablokoval, vymlátil sklo a zmaloval ho. Škoda že jsem nebyl poblíž, asi by to dopadlo jinak...
Avatar - cechblog
17. 2. 2016 20:19
RUSKO NÁROD STEPNÍCH ASIATŮ CO NEPATŘÍ DO EVROPY
oplotit a ať si tam žijí svůj ráj na zemi a nenapadají a nedrancují ostatní země (jen v 21. století RuSSko pomocí vojenské síly obsadilo 27 000 km2 cizího území)
Avatar - JohnyRnR
17. 2. 2016 17:33
OK
Až zase bude někdo strašit a vykládat, jak je to u nás samej pirát a agresor a tak je potřeba zpřísnit postihy, pusťte mu tohle... ;-)
17. 2. 2016 16:48
mezi ploty
Vypadá to, že to jsou opravdoví psychopati. Že si léčí své kompexy tím, že předvedou tomu druhému jak jsou ještě drsnější gangsteři než dotyčný... Ve výsledku mají rozbitá auta i huby a hlavně to na nikoho neudělá žádný dojem. Je to stejně okouzlující, jako když se nějaký kořala pobleje... Prostě se chovají jako američtí burani v minulém století...
17. 2. 2016 16:28
Re: Zvery
Ako devadesiate roky u nas na SK. A este aj teraz sa najdu podobni robin hoodi. Ale Rusi su specialna skupina :). Nech si daju maladci...