Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Takto zní výroba škrábance do laku

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (29)
Nechat stát auto na chodníku je někdy jediný možný způsob jak zaparkovat. To se ovšem nemusí vyplatit, když chodci začnou bránit své území.

Starší dámě se očividně auto zaparkované na chodníku nelíbilo a rozhodla se vyřešit problém po svém. Místo zdlouhavého procesu s pokutou nebo odtahem zvolila vlastní přímočarý způsob pomsty.

Po nenápadné vizuální kontrole svého okolí zanechala na boku auta pozdrav v podobě škrábance, jehož vznik zaznamenala palubní kamera prostřednictvím svého mikrofonu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (29)
27. 11. 2012 08:44
Re: Podle logiky tehle duchodkyne bych
Jasne, a kdyz ja budu stat na parkovisti nebo nejake ceste uprostred, tak jsem na svem uzemi a vsechno je tedy v poradku? Premyslej trochu! Je to prekazka v provozu jako kterakoliv jina (tim myslim tu babku zavazejici uprostred chodniku ostatnim chodcum)!!!
Ja nepopiram, ze to auto tam nema co delat, ale tady se resi jeji chovani, cili niceni ciziho majetku! Tobe asi nikdo jeste neodrel auto jenom tim, ze treba neumi jezdit, parkovat, nebo proste jenom proto, ze jde z hospody a nudi se?!?!?!?!?! Nebo mozna ani zadne nevlastnis ....
Avatar - twistedTSD
26. 11. 2012 18:02
Re: Rusko a jeho kolonie.
Rusko má největší nehodovost ze všech evropských zemí, navíc je internet plný videí různých pojistných podvodů právě z ruských silnic. A pokud vím, tak na kamery mají dokonce slevy od pojišťoven. Takže svůj smysl to asi má.
Avatar - white label
26. 11. 2012 17:46
Re: Podle logiky tehle duchodkyne bych
Není, babka patří na chodník, auto naopak ne, to patří na cestu. Babka by tedy kecala na "svém území" (území chodců), kdežto auto parkuje na (pro něj) "cizím území".
26. 11. 2012 17:22
Re: Podle logiky tehle duchodkyne bych
No vzdyt jsem rikal, ze krafala s jinou babkou. Nepredpokladam, ze by krafala jenom minutku, Vetsinou tam stopji i hodinu. Takze logika je v poradku :P
26. 11. 2012 16:25
Re: Rusko a jeho kolonie.
A hlavně tam nemají povinné ručení, takže jakoukoliv škodu musíš dokázat kdo jí způsobil a na něm se potom hojit. Třeba i soudně.