Vraky nekupujeme – pomůže systém AUTOTRACER

Prezentace klienta
Diskuze (3)
Obcházíte autobazary a snažíte se najít ten vysněný a levný vůz, který by vás nadále doprovázel životem, aniž byste do něj neustále dávali další peníze nebo se nedejbože obávali, kdy vám ho zabaví, protože je kradený?

Po sériích novinových i televizních zpráv se právem obáváte, že všechny naše autobazary nehrají vždy fér a vy byste se opravdu neradi zařadili mezi ty, kteří svojí nedbalostí při nákupu o auto přišli? Pak použijte jednoduchou aplikaci AUTOTRACER a můžete být v klidu. Investované peníze se vám totiž bohatě vrátí.

Co to je?

Tento systém v principu funguje jako ověřovač historie auta podle VIN kódu. Na základě jeho zadání získáte informace, které spolupracující partneři společnosti Cebia do něj vkládaji. Jedná se o výrobce, importéry, autorizované dealery, servisní místa, prodejce, leasingové společnosti a další. Díky těmto informacím se ve chvilce dozvíte nejen zda váš vlastní nebo budoucí vůz není kradený, není vázán leasingovou smlouvou, ale také zda za sebou nemá ošklivou havárii či známý nešvar v podobě přetočeného tachometru. Systém AUTOTRACER měsíčně využije přes 100 tisíc zájemců o prověření VIN kódu vozidla.

Edukační videa od Cebia

Tato společnost, dlouhodobě se zabývající pomoci motoristům, nově natočila edukační videa, která se s vtipnou nadsázkou věnují hlavním problémům a podvodům v oblasti prodeje ojetých motorových vozidel.

V hlavním videu uvidíte, jak se z relativně laciného, starého a ojetého auta s minimální investicí stane po lehké opravě, stočení tachometru, omlazení, zfalšování servisní knihy a naleštění stane výstavní kus, který šikovný podvodník s tučným ziskem snadno prodá.

Video o podvodech s dováženými ojetinami vám ukáže, jak snadné je naletět při koupi. Další vás zavede mezi inzertní podvodníky. Pak se podíváme na zatajování předchozích havárií, falšování technických průkazů, předělávání kradených aut a další podvody.

Věnovat těmto videím chvíli pozornosti znamená naučit se rozpoznávat hlavní znaky práce nekalých prodejců. A ověřit si údaje o vozidle zase znamená opravdu výhodnou investici.

Prezentace klienta
Diskuze (3)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
14. 10. 2016 14:54
Re: Pomůže
Tzn. přetočit tachometr, ztratit techničák, získat nový, dojet na STK a stav tachometru legalizovat. Ale mám na to papír...
Avatar - KANKUNEN
14. 10. 2016 09:59
Re: Pomůže
Tupí mínusáři si myslí, že je někdo ochrání před blbostí. Za prachy jde ověřit všechno a ověřené to má větší hodnotu. Kdyby někdo chtěl chránit tupého zákazníka tak by stačilo do velkého techničáku zapsat počet km při stk a paraziti a zloději by měli problém s falšováním.
Avatar - Hittman
12. 10. 2016 14:03
Pomůže
leda tak zdravý rozum!