Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zajímavý odkaz: Šílené smyky

Ladislav Čermák
Diskuze (70)
Nabízíme odkaz na video ke stažení - kolekce parádních smyků s evropskými auty

Otevřete odkaz, zvolte si šířku pásma a vychutnejte si sérii řízených smyků v podání nejlepších evropských vozů v rukách opravdových mistrů. A nezapomeňte na zvuk!

Ladislav Čermák
Diskuze (70)
17. 4. 2005 12:17
Re: DIKY
Tvou omluvu přijímám. Někde jsem tu na téma má jizda v GTI napsal, že určitou intelektuální skupinu uklidňuje, když se může masturbovat větou, že jsem z té jízdy byl hotový. Nebyl. Posuzoval jsem GTIčko jako Šakal de Gaulla. Koneckonců, když máš najeto skoro 800.000 těžko tě něco rozhodí... Nahoře ti píši, že jistě v tvé MX 5 je parádní svezení, zejména s odkazem na zadní pohon. Z hlediska prožitku (nikoliv nutně z hlediska prvenství v časovce) je zadní pohon nenahraditelný...
17. 4. 2005 12:01
Re: DIKY
Jo, nevěděl jsem, že máš leteckej průkaz. Možná tu naději, kterou vkládáš do jezdeckého umění na silnicích odvádíš od zkušenosti právě z letadla, to se pohybuje zásadně smykem, viď. Neměl bys zapomínat Misoo, že když tu napíšeš, že smyk je jednodušší než to vypadá, tak že tě tu čtou lidi, kteří nemusí mít, byť v letadle nalítáno 57 let. A tohle umění by nemělo být o srandě. Tady jde o život. A neměl bys zapomínat, žes nahoře napsal, že mít Lambo na jeden den, tak lítáš jako na videu. Jo, ale s křídlama anděla.
17. 4. 2005 11:50
Re: Od staříka
Vidím, že "staříci" umí Mám obdobnou zkušenost - kostky, zejména mokré či sníh a zadní náhon je paráda. Smyk na suchém asfaltu je na mokré kalhoty...
17. 4. 2005 00:58
Re: CO TO UMĚT
Jo, sohlasím. Ne tedy s tím polovičním řidičem ale s tím rozdílem v prožití smyku u předo a zadokolek. To není problém jen Golfa, v tom se ovšem mýlíš, to je problém každé předokolky. Možná ses mohl ještě trochu rozepsat o 4x4, zda máš i s tímhle zkušenost?
17. 4. 2005 00:13
Re: DIKY
Proč jsi tak arogantní? A z čeho dovozuješ, že když jsem jel v novém GTI, že jsem byl podělaný? A už vůbec nechápu, proč mě přirovnáváš ke sráčům.Zdá se mi to dost přisprostlé. Já tu poctivě píši, že jezdit smykem se má člověk naučit, že to není jednoduchá věc a ty mě tu zcela nedůvodně napadáš. Mohl bys mi tohle, prosím tě vysvětlit? Proč, když máš zkušenosti se smykem jsi to nanapsal dolů, jak píši, zda tu někdo není, kdo by nám to mohl popsat. Vysvětlil bys mi prosím tě, proč jsi tak neurvalý?